2 ani de Financial Intelligence sărbătoriți în cadrul GALEI FINANCIAL INTELLIGENCE AWARDS

Date:

Astăzi, de la ora 18:00, are loc cea de-a treia ediție a GALEI FINANCIAL INTELLIGENCE AWARDS. Evenimentul se va desfășura online și va fi transmis LIVE pe platforma www.financialintelligence.ro, pe pagina de Facebook Financial Intelligence și pe canalul de YouTube Financialintelligence.ro.

În cadrul Galei va avea loc Ceremonia de Decernare a Premiilor anuale FINANCIAL INTELLIGENCE. Anul acesta sărbătorim online. Spectacolul trebuie să continue indiferent de situație, iar cele mai bune performanțe ale oamenilor de business și companiilor din România vor fi recunoscute în continuare pentru realizările lor fenomenale, în cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor Financial Intelligence.

În deschiderea evenimentului vor vorbi fondatoarele platformei de știri economice și analize financiare Financial Intelligence: Ancuța Stanciu, Anca Iovan, Geanina Vodă și Adina Ardeleanu.

Ancuța Stanciu, Membru Fondator Financial Intelligence: ”2020 a fost un an cu multe încercări și provocări, care nea pus în fața necunoscutului, dar prin pasiune, eforturi mari și o echipă puternică, am reușit trecem peste momentele dificile. Am împlinit doi ani de activitate. Atât platforma de știri Financial Intelligence cât și evenimentele de business Financial Intelligence au avut o dezvoltare spectaculoasă în acest scurt timp. Pentru și în acest an unele companii au avut succes, prin multă muncă și determinare, în ciuda testelor de rezistență provocate de covid și repercusiunile acestuia, am decis că Gala Financial Intelligence Awards trebuie să aibă loc, chiar și la distanță”.  

Anca Iovan, Membru Fondator Financial Intelligence: ”Pe lângă multă muncă și dedicare, doi ani de Financial Intelligence înseamnă satisfacția rezultatelor: peste 6,3 milioane de afișări și 2,8 milioane de utilizatori unici, potrivit Google Analytics; aproape 180.000 de participanți la cele 16 evenimente Financial Intelligence organizate atât în mediul offline cât și online, reprezentarea fiind la nivel de miniștri, oficiali de stat, politicieni, investitori, oameni de business și top management de companii. Avem 13.000 de prieteni în comunitățile noastre social media. Pregătim un proiect inovativ de evenimente digitale pentru anul viitor”.

Geanina Vodă, Membru Fondator Financial Intelligence: ”Momentele dificile le depășești dacă ești înconjurat de prieteni adevărați și de parteneri de încredere. Acest an a fost dificil, ne-a testat limitele, ne-a obligat să ne schimbăm stilul de viață, ne-a făcut să fim mai uniți și să învățăm să avem mai multă încredere în cei de lângă noi”. 

Adina Ardeleanu, Membru Fondator Financial Intelligence: ”Sunt foarte mandră de cum a crescut Financial Intelligence, atât editorial, cât și pe partea de evenimente și ma bucur că, în ciuda tuturor piedicilor, am reușit să ne întâlnim în această seară. Sărbătorim că numărul prietenilor Financial Intelligence a crescut. Împreună, am reușit să acoperim mai bine domeniile de interes pentru mediul de afaceri, am reușit să avem evenimente mai structurate, cu o tematică diversă. Le mulțumesc tuturor pentru susținere!”

GALA FINANCIAL INTELLIGENCE AWARDS, ajunsă anul acesta la a treia ediție, este cel mai aşteptat eveniment emblematic al Financial Intelligence din an, o ocazie de recunoaștere a meritelor și realizărilor deosebite ale unor importanți oameni de businss și companii din România, în anul care a trecut.

Invitați speciali ai evenimentului sunt: Florin CÎȚU, Ministrul Finanțelor Publice, Virgil POPESCU, Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Daniel Apostol, Directorul Direcției de Comunicare și Relații Interinstituționale și Purtător de Cuvânt al Autorității de Supraveghere Financiară, Adrian VASILESCU, Consultant de Strategie la Banca Naţională a României, Bogdan CHIRIȚOIU, Președintele Consiliului Concurenței, Dumitru NANCU, Director General al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, Lucian RUSU, Secretar de Stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, Nicolae TURDEAN, Preşedintele Agenției Naționale pentru Resurse Minerale (ANRM), Cristin POPA, Directorul Executiv al Direcției Executive Monitorizare și Control, ANCOM, Dan CÎMPEAN, Director General al CERT RO, Daniela ȘERBAN, Președintele Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România, Dragoș PÎSLARU, Europarlamentar, Renew Europe Group, Siegfried MUREȘAN, Raportor în Parlamentul European pentru Green Deal și Marius MOLDOVAN, Președintele Directoratului SIF Transilvania.

Master of Ceremony al evenimentului este Claudiu LUCACI, Realizator TVR.

Gala va continua cu ”MOMENTUL CSR” în care Angela MORARU, Corporate PR Manager la Huawei România și Alina MUNTEANU, Președintele Asociației pentru Susținerea Progresului în Educație, Recuperare și Acceptare vor povesti despre proiectele lor de responsabilitate socială corporativă.

La finalul evenimentului va avea locTOMBOLA PARTENERILOR” – un concurs cu premii consistente oferite prin tragere la sorți. Premiile constau în bijuterii de la Freywillie și Cellini, burse de studii de la Envisia Boards of Elite și un pachet Smart Home de la Tinmar Energy.

Le mulțumim partenerilor care au făcut posibilă desfășurarea evenimentului!

Parteneri principali: CEC Bank și Superbet.

Parteneri Smarald: Hidroconstrucția și CNCIR – Compania Naţională pentru Controlul Cazanelor, Instalaţiilor de Ridicat şi Recipientelor sub Presiune

Parteneri Rubin: Huawei România, SNTGN Transgaz,  Bursa de Valori București, OTP Bank, Hidroelectrica, Depozitarul Central, Rombet,  bmm testlabs,  Nuclearelectrica, Federația Patronală Petrol și Gaze, Euro Insol, Transelectrica, Romgaz, SIF Moldova, BRK Financial Group, Electrica, Garanti BBVA, SIF Banat Crișana, Grampet Group, Gaming Consulting, BRD Groupe Societe Generale,  Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM), SIF Transilvania, OMV Petrom, SIF Muntenia, Onix Asigurări, SIF Oltenia,  Asociația Administratorilor de Fonduri – AAF, Leader Team Broker, Veridio, Goldring.

Tombola Partenerilor va fi susținută de: Tinmar Energy, Cellini, FREYWILLE și Envisia – Boards of Elite.

Parteneri instituționali: Asociația Română a Băncilor, Asociația Națională pentru Securitatea Sistemelor Informatice (ANSSI), CIO Council, ICSS, Camera de Comert România-Israel, Consiliul Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, Consiliul Mondial al Energiei – Comitetul Național Român și Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR).

Parteneri media: România Durabilă, Agerpres, Club Economic, Economistul, FinZoom, The Diplomat-Bucharest, NewMoney, Focus Energetic, InvesTenergy, Casino Life & Business Magazine, BiziLive TV.

Producție video: Boof Media

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...