Universitatea Hyperion, prima universitate privată apărută în România, în 1990, acreditată prin Legea nr. 275/2002, prezintă oferta educațională pentru admitere în anul universitar 2022-2023. Înscrierile încep la 1 iunie 2022, cu sublinierea că „oferta educațională acoperă o paletă completă de specializări și competențe a căror alăturare  creează permanent oportunităţi de progres interdisciplinar și creșterea ratei de absorbție pe piața muncii, principalul obiectiv al Universității Hyperion.Dovada o reprezintă zecile de mii de absolvenţi ai Universităţii Hyperion ce alcătuiesc deja o comunitate solidă, vizibilă şi cu un cuvânt important în cele mai diverse domenii”.

Viitorii studenți vor beneficia de 17 programe de licență și 16 programe masterale.

Înscrierea se va putea face atât la secretariatul general al Universității Hyperion din Calea Călărași nr. 169, parter, corp A, sector 3, București, cât și online accesând Formularul de Înscriere.

Candidații vor fi admiși la programele de licență, pe baza mediei obținute la examenul de bacalaureat, în ordinea înmatriculării și în limita locurilor disponibile.

Universitatea Hyperion din București este prima și singura instituție de învățământ din România care  organizează  Curs de pilotaj cu drone comerciale, în scopul tilizării acestora în numeroase domenii cu aplicații multiple. Cursanții beneficiază de personal calificat, cu experiență îndelungată în industria UAV (Unmanned Aircraft Vehicle), având astfel oportunitatea de a învăța direct de la experții care cercetează, proiectează și construiesc drone, utilizând microcontrolere ARM. 

www.bpuh.hyperion.ro/universitatea-hyperion-organizeaza-cursuri-de-pilotare-drona/

Cursul vine în întâmpinarea celor cu vârsta de peste 18 ani, care își doresc să piloteze o dronă sau desfășoară activități tehnice în locuri greu accesibile, multicopterele oferind soluția optimă pentru reducerea timpului acordat intervențiilor și eliminarea eventualelor riscuri cauzate de lucrul în zone de hazard.

Studenții care aleg să studieze la Universitatea Hyperion vor  beneficia de îndrumarea unui corp profesoral elitist, taxe de școlarizare accesibile, burse de studii, stagii de practică în mediul public și privat, campus modern, dotări și tehnologii de ultimă generație, platforme online, cursuri și tutoriale de concepție proprie din domeniul IT(3) Sever Spanulescu – YouTube vizualizate în peste 160 țări,  cazare în cămin studențesc (Cazare în căminul studențesc M3 al Universității Hyperion | Biroul de Presă al Universităţii Hyperion din Bucureşti), sală de sport, studiouri de radio și TV ultra HD, redacție de ziar și agenție de presă, masterclass-uri și workshop-uri cu invitați de renume, sală de spectacole, evenimente culturale și științifice de marcă promovate de  Biroul de Presă bpuh.hyperion.ro.

Intră pe hyperion.ro/admitere, bpuh.hyperion.ro, instagram.com/universitateahyperion sau pe facebook.com/universitateahyperion  și vei găsi toate informațiile necesare! 

DISTRIBUIȚI