AHK România premiază excelența în business

Date:

 

AHK România va decerna pentru prima oară Premiile Economiei Româno-Germane, în cadrul Galei „20 de ani AHK România”. AHK Awards sunt primele premii bilaterale, care au scopul de a onora și promova companii și proiecte în contextul economic actual.

Prima ediție AHK Awards va premia companii, proiecte sau inițiative ale mediului de business româno-german în funcție de 4 categorii:

  • Business Excellence;
  • Our Employees – Our Success;
  • Responsibility for the Future;
  • Innovation and new technologies.

Sunt invitate să se înscrie companii care participă activ la relațiile economice bilaterale, cu capital românesc sau/și german care au inițiative, proiecte sau rezultate remarcabile în ultimii ani și se încadrează în una din categoriile concursului. 

„Germania este din 2006 cel mai important partener comercial al României. Schimburile comerciale între cele două țări au însumat anul trecut 35 mld. EUR, cu o creștere de peste 12% față de 2020. Prin această inițiativă dorim să celebrăm succesul relațiilor economice româno-germane și să onorăm modul în care mediul de afaceri din cele două țări a colaborat, s-a dezvoltat, a generat idei noi din care au rezultat soluții inovatoare”, a explicat Sebastian Metz, director general AHK Romania.

Finaliștii și câștigătorii AHK Awards vor fi aleși în cadrul unui proces bine stabilit de către un juriu din care vor face parte personalități din mediul economic, jurnaliști și reprezentanți ai societății civile. Decernarea premiilor va avea loc în cadrul Galei aniversare, care va avea loc în data de 1 septembrie 2022 la Palatul Parlamentului.

Detalii suplimentare regăsiți pe pagina dedicată www.ahkawards.ro

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Energy Policy Group și WWF-România anunță lansarea oficială a proiectului RENewLand

Energy Policy Group (EPG) și WWF-România (Fondul Mondial pentru...

Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță...