Andrei Crețu (foto) a fost numit în funcția de Head of Sales al companiei Hagag Development Europe, dezvoltator imobiliar de proiecte rezidențiale și comerciale în România, activ în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte cu peste 200 de milioane de euro investite în zone de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

Andrei Crețu, cu o experiență de 7 ani în piața de real-estate din România, a contribuit la dezvoltarea și vânzarea a trei proiecte rezidențiale de anvergură din București, tranzacționând peste 2.000 de apartamente și spații comerciale, va coordona activitățile de vânzare și închiriere pentru toate proiectele companiei, în contextul „creșterii cererii și a numărului tot mai mare de clienți interesați de poprietățile dezvoltate de Hagag Development Europe pe piața din România. Decizia vine într-un moment în care compania accelerează lucrările de construcție ale proiectele sale pentru a se concentra astfel asupra unor noi dezvoltări, vizând, totodată, intensificarea operațiunilor de vânzare, precum și consolidarea relațiilor cu clienții sau chiriașii, în scopul maximării satisfacției acestora”.

La preluarea funcției, Andrei Crețu subliniază: „Este o perioadă incitantă pentru noi începuturi! Am acceptat această nouă provocare profesională deoarece văd în Hagag Development Europe un dezvoltator inovator, care revoluționează atât serviciile, cât și soluțiile de care piața are atâta nevoie. Sunt încântat să pot activa în cadrul unei companii stabile și puternice care dezvoltă proiecte unice, la un nivel superior de calitate, mult peste majoritatea celor existente în România. Hagag este o organizație agilă, cu rezultate excepționale, iar strategia care mă va ghida în perioada imediat următoare este compatibilă pe deplin cu ritmul dinamic al companiei. Îmi voi concentra eforturile pe creșterea volumului de vânzări și am convigerea fermă că acest lucru va conduce, implicit, la creșterea competitivității în cadrul echipei”.

DISTRIBUIȚI