Clădire de birouri de ultimă generație în Calea Victoriei

Date:

Un vechi bloc din Calea Victoriei este revitalizat, gata pentru recepția finală, după care va fi dat în folosință: H Victoriei 109, proiect de spații de birouri pus în operă de Hagag Development Europe, dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România, cu peste 200 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștilor. Consolidată și modernizată, clădirea are deja contractată 50% din suprafața închiriabilă disponibilă.

Yitzhak Hagag, Chairman and Board Controller Hagag Group, subliniază: „Faptul că deținem o proprietate atât de valoroasă pentru trecutul, prezentul, dar și viitorul Bucureștiului este pentru noi o onoare și, în același timp, o responsabilitate imensă. Reintroducerea în circuitul comercial a unei clădiri vechi de peste 70 de ani a fost nu doar o provocare, ci și un efort complex. H Victoriei 109 este mai mult decât o adresă, este o destinație, iar eforturile comune pe care le-am întreprins alături de colaboratorii noștri pentru reconversia imobilului au avut la bază un concept versatil și futurist, iar astfel am reușit să transformam o clădire veche, demodată, cu o structură de rezistență deficitară, fațade și spații interioare degradate, într-o clădire de birouri de ultimă generație”.

Dezvoltatorul oferă o descriere a noii investiții: „Întregul edificiu, de la structura de rezistență, elemente de design interior și până la elementele arhitectonice eclectice care împodobesc fațadele și pereții exteriori au fost reconsolidate, respectiv recondiționate, iar infrastructură electrică, instalațiile sanitare și de climatizare ale clădirii au fost reînnoite, proiectul primind certificarea Excellent BREEAM in Use. Chiriașii vor avea la dispoziție săli de ședințe spațioase, 30 de locuri de parcare supraterane, raste pentru biciclete, dușuri pentru angajați și spații de depozitare disponibile la nivelul inferior al clădirii. Clădirea dispune de două intrări individuale cu zone de lobby independente și acces din Calea Victoriei, respectiv Calea Griviței, trei ascensoare de ultimă generație, două scări interioare, sisteme de climatizare de Clasa A eficiente din punct de vedere energetic, iluminare LED, pardoseală flotantă, ferestre generoase și zone extinse care abundă de lumină naturală, generator propriu, sisteme de răcire pentru camerele tehnice, sisteme de securitate și supraveghere, dar și un punct de încărcare a mașinilor electrice. Fiecare nivel este echipat cu sistem HVAC autonom și este prevăzut cu un spațiu tehnic – conceput pentru a găzdui mini centre de date și posibilitatea de a monta, la cererea chiriașilor, două chicinete cu o zonă de luat masa. Clădirea poate fi accesată prin intrarea principaladin Bulevardul Calea Victoriei sau prin poarta de acces secundar din Calea Griviței. De asemenea, H Victoriei 109 oferă posibilități de acces auto și pietonal pentru zona de parcare cu intrare din Calea Grivitei, pasaj conectat la clădire peste o altă poartă de acces ce face legătura cu zona curții interioare. Având în vedere amplasamentul ultra-central al proiectului, fațada exterioară este iluminată led pentru a evidenția detaliile arhitectonice”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Energy Policy Group și WWF-România anunță lansarea oficială a proiectului RENewLand

Energy Policy Group (EPG) și WWF-România (Fondul Mondial pentru...

Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță...