Fundația Romanian Business Leaders – RBL organizează prin RePatriot și VSFA, cu sprijinul Colegiului Național „Unirea” din Focșani și al echipei de voluntari, organizează un concurs şi o conferință dedicate Unirii Principatelor Române.

Concursul constă într-un eseu, o poezie, o prezentare sau un clip video de analiză asupra Unirii din 1859, din care să rezulte „cele 3 principii sau valori care crezi că stau în spatele evenimentului. Ce i-a motivat pe oamenii care au înfăptuit Unirea? Cel mai important, cum înveți din istorie, din acest eveniment? Cum te inspiră, cum respecți și cum aplici aceste principii și valori în viața de zi cu zi sau cum plănuiești să faci asta în viitor?” Creaţia trebuie trimisă până pe 17 ianuarie, ora 23:59, la adresa de mail office@repatriot.ro.

Conferinţa are loc pe 24 Ianuarie 2020, ora 10.30, la Colegiul Național „Unirea” din Focșani, strada Cezar Bolliac 15. Participarea este gratuită, pe bază de înscriere; formularul şi detalii, la: https://repatriot.ro/conferinta-si-concurs-focsani-2020/. (foto de la ediţia 2019)

 |

DISTRIBUIȚI