Evenimentul momentului în business va avea loc la Brașov chiar în această toamnă!  „Pro Business Together”, ediția a treia, se va desfășura pe 04 noiembrie 2019, la inițiativa Asociației Pro Afaceri în noul pol al afacerilor din Brașov și din regiune: CATTIA – Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri.

Asociația Pro Afaceri Brașov organizează o nouă ediție a conferinței de afaceri PRO BUSINESS TOGETHER în parteneriat cu AMB – Agenția Metropolitană Brașov. După edițiile anterioare în care am avut invitați de excepție (care au devenit ambasadori Pro Afaceri) precum Radu Soviani, Mihaela Tatu, Gabriel Biriș, Mircea Căpățînă, Daniel Apostol, Marius Ghenea, Rodica Lupu,Ciprian Vișan, Bogdan Micu, Cristina Chiriac, Alex Iliescu, continuam să fim PRO.

Pro Afaceri Brașov organizează o conferința regională care aduce în fata participanților teme interesante, speakeri de excepție, modele, antreprenori aleși, networking de calitate. Toate sunt reunite în cadrul evenimentului ce se va desfășura în Brașov, la CATTIA – Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri, în data de 4 noiembrie 2018, începând cu ora 17:00 unde așteptăm 150 persoane să fie parte din acest eveniment unic.

Evenimentul se adresează atât antreprenorilor, cât și freelancerilor, pasionaților de afaceri, beneficiarilor de scheme de minimis tip Startup Nation, Romania Diaspora sau alte fonduri europene, consultanților în afaceri, studenților interesați de deschiderea unei afaceri, dar și managerilor și intraprenorilor.

Agenda evenimentului este următoarea:

16:15 – 16 : 30 – Primirea participanților

16 : 30- 17 : 00 – Conferința de deschidere proiect POCU „Dezvoltarea continuă și susținută a antreprenoriatului social în Regiunea Centru – SMART SOCIAL BUSINESS, cod proiect 128458

17 : 00 – 17 : 15 – Networking informal

17 : 15 – 17 : 30 – Deschiderea evenimentului. „Doi ani de Pro Afaceri”. Analist și consultant de afaceri Radu Limpede – moderator eveniment

17:30 – 17:45 – Dragoș David – director Agenția Metropolitana Brașov

17:45 – 18 :05 – Radu Oprea – Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat (tbc)

18 :05 – 18 : 40 – “Get to Know Each Other” – prezentarea Comunității Pro Afaceri Brașov (domenii de activitate, proiecte reușite, modele de afaceri, oportunități de colaborare)

18 : 40 – 19 : 20 – keynote speaker Dragoș Anastasiu – antreprenor

19 : 40 – 20 : 00 Tombola Pro Afaceri (premii în bunuri și servicii, dar și membership gratuit la Pro Afaceri Club)

20 : 00 – 20 : 10 Închiderea evenimentului. Înscrieri în Pro Afaceri Club

20 : 10 – 22 : 00 Degustare de vinuri (crama Vinarte), cina tip bufet, networking informal, surprize.

În incinta locației va fi amenajată o zona de expoziție unde vor fi standuri cu produse alimentare și ne-alimentare, precum și cu servicii diverse.

Asociația Pro Afaceri Brașov a apărut din dorința de a dinamiza mediul de afaceri brașovean, dar și pe cel regional și național. Prin implicarea în activități care să creeze oportunități pentru investitori, oameni de afaceri români și piața forței de muncă.

Funcționăm ca un cluster și împreună avem afaceri cu peste 600 de angajați și peste 10 milioane de euro cifre de afaceri însumate.

Asociația Pro Afaceri Brașov își propune să fie prima opțiune a antreprenorilor în vederea dezvoltării, finanțării și internaționalizării afacerilor.

Evenimentul se va concentra pe factorii cheie cu un impact major în performanța afacerilor.

Conferința își propune să ofere cadru pentru:

  • Dezbateri pe marginea subiectelor actuale de business.
  • Prezentări ale oportunităților și instrumentelor pentru dezvoltarea afacerilor.
  • Acces la consultanță și know-how
  • Workshop-uri interactive pentru dezvoltarea personală și profesională.
  • Networking cu potențiali parteneri de afaceri (clienți, furnizori)

preț bilet Regular: 150 lei (reducere 10% pentru membrii Pro Afaceri)

preț VIP: 199 lei (reducere 10% pentru membrii Pro Afaceri)

BONUS: înscrie-te ACUM și vei beneficia la eveniment de o surpriză, un pix personalizat cu numele tău!

***


Expozanți: Rina’s Art Corner, Dulceață Bio Rose Story, Băcănia lui Tomiță

Parteneri: Agenția Metropolitană Brașov, Camera de Comerț și Industrie Brașov, Alchemy Business Hub, Coson Media, Impact Events, Herr Strudel, Atelier Baby Shop, restaurant Casa Brașoveană, Herbashop.ro, Daune Auto Brașov, Famous Gifts, Raw Visual, 3D Brașov, Cont Consulting, crama Vinarte.


Parteneri media: profit.ro, Business Talk, România Sălbatică, Canal 10, Radio România Brașov, www.newsbv.ro, http://brasovstiri.ro, Mesagerul de Covasna, Economic Zoom, La pas prin Brașov

Detalii și înscrieri aici

Vino cu minim 150 de cărți de vizită ca să faci networking rapid și eficient!

✦PROfesioniști – PROfitabili – PROactivi ✦ P R O G R E S ✦

DISTRIBUIȚI