Curs de roboți la Școala Informală de IT

Date:

Pasionaţii de inovația în IT adusă de roboții software, machine learning sau artificial intelligence au posibilitatea să-şi dezvolte pasiunea urmând cursul de Robotic Process Automation (RPA, industrie a viitorului) organizat de Școala Informală de IT (SIIT), printr-un parteneriat cu primul unicorn românesc, UiPath, liderul mondial pe piața de Robotic Process Automation (RPA) enterprise software. Totodată, tehnologia UiPath este accesibilă și persoanelor cu experiență tehnică limitată. Cursul se va desfășura în cadrul SIIT, începând din toamna aceasta, la Cluj și Iași. Pe scurt, cursanții vor învăța în cinci luni să automatizeze procese și să construiască roboți software. Înscrierile sunt deschise pe scoalainformala.ro.

Răzvan Voica, CEO și cofondator al Şcolii Informale de IT, subliniază: „Nu demult, vorbeam despre tehnologiile viitorului, când ne refeream la termeni precum software robots, artificial intelligence sau machine learning. Iată că deja a venit momentul în care putem pune la timpul prezent acești termeni. UiPath a creat un ecosistem software cu un spectru de aplicabilitate fără precedent, dar mai ales o accesibilitate de învățare extrarapidă. Consider că RPA reprezintă una dintre cele mai interesante și accesibile tehnologii la ora actuală pentru orice persoană care urmărește să își dezvolte abilitățiile digitale sau care urmărește o reconversie profesională”.

Cristian Ignat, CEO Aggranda, companie de RPA Development, adaugă: „Parteneriatul cu Școala Informală de IT și UiPath prin care vom livra primul curs de RPA din Iași va ajuta la educarea pieței și crearea de noi joburi într-un domeniu din ce în ce mai căutat. La sfârșitul cursului, participanții vor avea certificarea de RPA developer de la UiPath și vor ști să creeze un robot software de complexitate peste medie.”

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...