Dan Robinson, noul președinte al Asociației Berarii României

Date:

Dan Robinson (foto), Managing Director al companiei Heineken România, este de la 1 ianuarie 2020 președintele Asociației Berarii României, ales în funcție de membrii acesteia. Preluând funcţia, Dan Robinson a subliniat: „Suntem mândri că Heineken România este unul dintre fondatorii Asociației Berarii României și este o onoare pentru mine să preiau rolul de președinte al asociației. Pe lângă contribuția semnificativă pe care sectorul berii o are asupra economiei, ne bucurăm să fim prezenți în viața consumatorilor români. Aștept cu nerăbdare să colaborăm cu toți partenerii noștri pentru a consolida impactul pozitiv al berii în România”.

Dan Robinson face parte din grupul Heineken România din 2005. Anterior a fost Managing Director Europe Export and Global Duty Free la Heineken Amsterdam.

Asociația Berarii României cuprinde marii producători de bere autohtoni Bergenbier SA, Heineken România SA, United Romanian Breweries Bereprod, Ursus Breweries, Martens, precum şi microberăria Clinica de Bere și reprezentanții producătorilor de materii prime Soufflet Malţ România și Asociaţia Producătorilor de Hamei din România. Obiectivele asociaţiei sunt „să sprijine dezvoltarea unui sector durabil, să promoveze un mediu competițional transparent, să asigure un tratament egal și corect în fața instituțiilor de reglementare și să educe consumatorii de bere cu privire la beneficiile și consumul responsabil de bere”. Consumul de bere în România este în proporţie de 97% din producție locală, iar 70% din ingredientele folosite la producerea berii provin din agricultura României.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Energy Policy Group și WWF-România anunță lansarea oficială a proiectului RENewLand

Energy Policy Group (EPG) și WWF-România (Fondul Mondial pentru...

Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță...