Grupul Dent Estet, lider de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România, anunţă o creştere cu 15% a cifrei de afaceri pe semestrul I al anului în curs faţă de perioada similară din 2017, atingând astfel 4,8 milioane de euro (peste 22 milioane de lei). Totalul pacienților unici în primul semestru al acestui an a fost de 14.841. Au fost efectuate peste 48.000 de vizite și intervenții în cabinet.

Pe marginea rezultatelor, dr. Oana Taban, fondator şi director general al grupului Dent Estet, apreciază: „Dent Estet rămâne un business inovator, în continuă creștere, iar rezultatele din primul semestru confirmă faptul că ne-am dezvoltat sănătos și firesc. O creștere sănătoasă este mai valoroasă decât una explozivă și cifrele pe care le raportăm cu regularitate confirmă că modelul nostru de business bazat pe analiză și pregătire profundă este unul de succes. Nevoile pacienților sunt în continuare epicentrul activității noastre, de aceea vom investi mai departe în educație, inovație și dezvoltarea echipei de specialiști. Am ajuns deja la un număr de 90 de medici, majoritatea certificați internațional în toate ramurile medicinei dentare”.

Dent Estet face parte din grupul MedLife (din 2016), context în care Mihai Marcu, președintele Consiliului de Administrație al MedLife subliniază: „Rezultatele înregistrate de Dent Estet în prima jumătate a anului 2018 îi confirmă poziția de lider absolut pe piața serviciilor de medicină dentară din România. Urmărim strategia de extindere regională, iar până la finalul anului vor fi inaugurate două clinici în Sibiu, una pentru adulți, iar cealaltă pentru copii, care oferă acces la servicii stomatologice de excelență și la tehnologii digitale revoluționare”.

DISTRIBUIȚI