Simon Peters, analist în domeniul criptoactivelor al platformei de investiții eToro, face o analiză a ultimelor declarații despre Bitcoin a experților de la Deutsche Bank.

Gigantul Deutsche Bank a declarat că bitcoin este acum „prea important pentru a fi ignorat” pentru autoritățile de reglementare globale și se așteaptă ca guvernele să înceapă să reglementeze criptoactivele până la sfârșitul anului 2021.

Cu o capitalizare de piață de 1 trilion de dolari și un potențial de creștere continuă, analiștii Deutsche Bank au făcut mai multe previziuni cu privire la viitorul bitcoinului, anticipând potențiale creșteri ale prețului, precum și supravegherea din partea autorităților de reglementare globale.

Într-un raport intitulat „Viitorul plăților: seria 2 partea III. Bitcoin: Efectul Tinkerbell poate deveni o profeție de sine stătătoare? ”, analiștii Deutsche Bank au analizat parcursul pe care bitcoin l-a avut până acum, înainte de a adăuga că prețul „ar putea continua să crească” în continuare, atâta timp cât administratorii de active și companiile continuă să intre pe piața criptoactivelor.

În raport se mai adaugă că băncile centrale și guvernele „înțeleg acum că Bitcoin și alte criptomonede sunt aici pentru a rămâne” și, prin urmare, se așteaptă ca acestea să înceapă să reglementeze criptoactivele până la sfârșitul anului 2021.

_________________

Despre eToro

eToro a fost fondată în 2007 cu misiunea de a deschide piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 20 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.

DISTRIBUIȚI