Donație a Fundației Groupe Renault România adresată Fundației pentru Smurd

Date:

Centrul de Inginerie Renault Technologie Roumanie, prin Centrul Tehnic Titu (Dâmbovița), a produs prin imprimare 3D racorduri în formă de Y utilizabile ca soluție temporară de urgență pentru situații de suprasolicitare a nevoilor de ventilatoare și a donat 700 de astfel de piese prin Fundația Groupe Renault România, în parteneriat cu Automobile Dacia, Fundației pentru Smurd.

Ing. Mihai Enculescu, coordonator în cadrul Departamentului prototipuri RTR, subliniază: „Ne-am mobilizat într-o echipă dedicată acestei urgențe medicale. Am testat mai multe variante, validând prototipul cu medici specialiști în terapie intensivă de la Târgu Mureș, iar acesta a fost lansat în fabricație prin imprimare 3D. Cadența de imprimare a fost de 20 de piese în 26 de ore. Am optimizat timpii de fabricație prin imprimarea pieselor în poziție verticală și reducerea pierderilor de material necesar utilizat, folosind astfel capacitatea de imprimare la maximum”.

Până în prezent, Groupe Renault România a pus la dispoziția Ministerului Sănătății 150 de mașini Dacia și Renault, în vederea distribuirii cu ajutorul rețelei de dealeri Dacia și Renault, către spitale din România. Comunitatea din Argeș beneficiază de un aparat de teste la Spitalul Suport Covid-19 din Mioveni printr-o sponsorizare de peste jumătate de milion de lei, cu sprijinul Fundației Groupe Renault România și al Automobile Dacia. Împreună cu Acarom și Parteneriatul Auto Român, Groupe Renault România a contribuit la repararea a 50 de ventilatoare, în colaborare cu DSU și IGSU. 

Fundația Groupe Renault România,cu sprjinul AutomobileDacia, va achiziționa laptop-uri și tablete pentru copiii din mediile defavorizate. Angajații Grupului și oricine dorește să susțină accesul la educație școlară pot să direcționeze cei 3,5% din impozitul pe venit și completa formularul 230 până la sfârșitul lunii iunie.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Implicațiile legislației REIT în contextul pieței imobiliare din România

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)

Atenție la valoarea în vamă – noi ghiduri de simplificare emise de Comisia Europeană vin în sprijinul importatorilor

de Mihai Petre, Director, Global Trade, EY RomâniaCosmin Dincă,...

PwC Internal Audit Study: Îngrijorați  de riscurile tot mai mari, managerii vor ca auditul să acționeze mai rapid și din proprie inițiativă 

de Mircea Bozga, Partener PwC România Managementul companiilor își dorește...