Echipa Upgrade 100 și BCR aduc unii dintre cei mai cunoscuți experți globali în tehnologie la Iași, în prima ediție IQ DIGITAL Summit.

Date:

 

Co-fondatorul Skype Jonas Kjellberg și futurologul Richard van Hooijdonk le împărtășesc antreprenorilor români  perspectivele lor despre digitalizare și transformarea business-urilor

 

  • IQ DIGITAL Summit are loc pe 27 mai, la Iași, în Sala Mare a Teatrului Vasile Alecsandri și este primul eveniment cu public din cadrul proiectului IQ DIGITAL, un concept Upgrade 100 și George – o inovație BCR
  • Evenimentul aduce o suită de experți tech locali alături de co-fondatorul Skype Jonas Kjellberg, de futurologul Richard van Hooijdonk și de Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării

Banca Comercială Română (BCR) extinde proiectul IQ DIGITAL prin evenimentul cu public IQ DIGITAL Summit, care are loc pe 27 mai, la Iași, în Sala Mare a Teatrului Vasile Alecsandri. IQ DIGITAL Summit Iași este cel mai mare eveniment de business și tehnologie din zona Moldovei și reunește doi cunoscuți experți globali în tehnologie, lideri din digitalizare și o suită de experți și antreprenori locali. Accesul la eveniment este gratuit, în limita locurilor disponibile, pe baza înscrierii în secțiunea dedicată de pe pagina evenimentului Iasi – IQ DIGITAL by U100 & George (https://iqdigital.ro/iasi/#tickets).

În cadrul evenimentului IQ DIGITAL Summit, Jonas Kjellberg, co-fondator și fost managing director al SKYPE, va vorbi despre toate aspectele unui business modern din zona tech, iar Richard van Hooijdonk, futurolog și CEO al Trendforce.one, va aduce pe scena cele mai noi ipoteze și soluții pentru adaptarea business-urilor la schimbările fundamentale prin care trece omenirea.

De asemenea, Sebastian Burduja, Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizarii, va vorbi despre România digitală și va răspunde întrebărilor experților invitanți, într-un dialog cu Radu Puchiu, expert în e-guvernare și specialist Upgrade100.

La IQ DIGITAL Summit Iași vor fi prezenți Radu Georgescu – antreprenor în serie și fondator Gecad Ventures, Sergiu Manea – CEO BCR, Marian Ignat – Director Executiv Distribuție Retail BCR, Delia Iliașa – CEO SanoPass, Alexandru Holicov – fondator Adservio și Dan Zaharia – fondator FabLab Iași, împreună cu experți din acceleratorul InnovX-BCR, care vor discuta despre transformarea digitală a ecosistemului antreprenorial românesc, dar și despre cum modelează tehnologiile creșterea echitabilă, eficientă și sustenabilă a operațiunilor business-urilor.

„Suntem inspirați de fiecare interacțiune cu antreprenorii românii care ne arată schimbare, evoluție, progres, dar și deschidere și curiozitate pentru dezvoltare continuă și creșterea rezilienței companiilor prin relevanță. Iar o parte din contribuția noastră la consolidarea antreprenoriatului local este și IQ DIGITAL Summit, unul dintre cele mai mari evenimente dedicate inovației care are loc în România anul acesta, unde aducem împreună experți în tehnologie și lideri de business care vor vorbi despre adaptarea modelului de afaceri la contextul actual, oferind informații despre tehnologiile necesare în crearea viitorului lanț de valoare. 

Ne-am dorit ca Iași să fie primul mare oraș unde are loc IQ DIGITAL SUMMIT, pentru că aici există o mare comunitate de antreprenori care creează business cu impact, dar și pentru că onorăm astfel contribuția regiunii la dezvoltarea științei în România și, implicit, a progresului prin inovație”, a declarat Sergiu Manea, CEO Banca Comercială Română.

După 10 ani de festival internațional tech la București, cu peste 700 de speakeri și zeci de mii de participanți cumulat, avem încă multe necunoscute, dar și o certitudine: bunele practici internaționale sunt extrem de valoroase însă aplicabilitatea lor în mediul de business local este, adesea, problematică. Având asta în minte am creat – alături de echipa BCR și pe baza datelor de research ale utilizatorilor universului George – conceptul IQ DIGITAL. E un răspuns concret la nevoie reale ale comunității tech locale. Nu e doar un eveniment: e un concept hybrid media de transfer de know-how și oportunități de networking în care ne bucurăm să activăm acum și componenta de summit. Ne bucurăm și că ieșim din București, că mergem într-un oraș cu o importanță strategică tot mai mare în industria de digital și IT”, spune Dragoș Stanca, fondator al platformei Upgrade 100 și organizator al fostului festival internațional iCEE.fest.

Conceptul IQ DIGITAL a fost gândit de echipa Upgrade 100 alături de George – o inovație BCR  –, ca un format informativ și educațional hybrid media, cu conținut ce îmbină cultura digitală cu tehnici din televiziune, destinat să ajute la rezolvarea provocărilor întâmpinate în procesele de digitalizare cu care se confruntă antreprenorii din sectorul IMM din România.

După succesul primului sezon, la care au participat peste 30 de experți și lideri de opinie din zona tech și care a ajuns la peste 150.000 de antreprenori români interesati de digitalizare, BCR împreună cu Upgrade 100 au decis extinderea către un eveniment dedicat marilor comunități profesionale tech și IT locale. 

Accesul la evenimentul din 27 mai se va face gratuit, în limita locurilor disponibile în Sala Mare a Teatrului Național Vasile Alecsandri, pe baza unei aplicații disponibile aici: Iasi – IQ DIGITAL by U100 & George (https://iqdigital.ro/iasi/#tickets).

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...