ELKO Romania, donație pentru învățământ la distanță

Date:

Compania ELKO Romania, compnentă a Grupului ELKO, specializată în distribuție de echipamente și soluții IT (PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații, soluții smart building și smart city) și electronice de consum, a făcut o donație de calculatoare și alte echipamente pentru acces la educația online, parte a programului de responsabilitate socială al companiei. Beneficiari sunt 20 de copii de la Școala Gimnazială „Ion Lovinescu” din Rădășeni, județul Suceava, zonă puternic afectată de actuala pandemie. Donația a fost făcută la recomandarea învățătoarei Loredana Grumăzescu din comună, care subliniază:„Am primit astăzi la Rădășeni, Suceava, darurile din partea dvs. și vă mulțumim din suflet! Atât copiii, părinții, cât și eu, ca și cadru didactic de la clasă, ne bucurăm mult de cele primite! Dumnezeu să vă răsplătească pentru ceea ce faceți! Vă îmbrățișăm cu drag!”.

La rândul său, Carmen Stanciu, General Manager ELKO România, transmite fiecărui beneficiar: „Educația este primul pas cu care pornești în viață. Îți dorim ca acest calculator, pe care l-ai primit astăzi în dar, să te ajute să mergi cât mai departe pe calea ta minunată de a contribui la frumusețea lumii”.

Calculatoarele sunt asamblate de echipa tehnică a ELKO Romania, dotate suplimentar cu monitoare, UPS-uri și camere web și expediate prin Asociația StartEvo, fondată de Alina Ferseta, Constantin Ferseta şi Iulian Crăciun, asociație iniţiatoare a Burselor Ambiţiei şi a Sistemului Naţional de Mentorat StartEvo. Asociația StartEvo va ține legătura cu școala din Rădășeni pentru implicare în activități și jocuri pe platforma educaţională proprie gratuită KIDIBOT.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

ASIGURĂRI. POLITICI PREZENTE ȘI VIITOARE

În cadrul conferinței „Asigurări. Politici prezente și viitoare” organizată...