Genesis College, singura școală din România complet digitalizată, desfășoară o colectă de fonduri în beneficiul unor copii care nu au acces la dispozitive electronice cu ajutorul cărora să participle la lecții în această perioadă. Elevi, profesori și un colaborator ai școlii au donat 13 lucrări de artă realizate de ei, pentru a strânge banii din care cinci copii din București din familii cu posibilități materiale reduse, unii și cu probleme de sănătate, vor putea să-și cumpere tablete performante. Lucrările pot fi admirate într-o expoziție virtuală, pe site-ul Genesis College: https://genesis.ro/. Cei care doresc să susțină acțiunea caritabilă a școlii o pot face printr-o donație pe platforma Galantom: https://genesis.galantom.ro/event-projects/view?id=2653. Strângerea de fonduri se desfășoară până la 1 iunie inclusiv; pe 2 iunie vor fi achiziționate tabletele și dăruite copiilor. 

Ioana Necula, fondator al Genesis College, subliniază: „În această perioadă dificilă, ne îndreptăm din nou atenția către cei care au nevoie de sprijinul nostru. După cursurile gratuite oferite copiilor cadrelor medicale, în luna aprilie, ne dorim acum să facilităm accesul la educație pentru 5 copii defavorizați din Capitală. Cu fondurile strânse în urma acestei acțiuni caritabile, le vom putea cumpăra echipamente electronice, esențiale învățării online”.

Campusul Genesis College este acreditat pentru toate ciclurile de învățământ preuniversitar. În 2018 a aderat la organizația International Baccalaureate (IB), oferindu-le elevilor programe de excelență, urmând curriculumul românesc, combinat cu cerințele programelor PYP (Primary Years Programme), pentru grădiniță și ciclul primar și MYP (Middle Years Programme), pentru gimnaziu și liceu. 

DISTRIBUIȚI