Genesis College, acțiune umanitară pentru acces la educație

Date:

Genesis College, singura școală din România complet digitalizată, desfășoară o colectă de fonduri în beneficiul unor copii care nu au acces la dispozitive electronice cu ajutorul cărora să participle la lecții în această perioadă. Elevi, profesori și un colaborator ai școlii au donat 13 lucrări de artă realizate de ei, pentru a strânge banii din care cinci copii din București din familii cu posibilități materiale reduse, unii și cu probleme de sănătate, vor putea să-și cumpere tablete performante. Lucrările pot fi admirate într-o expoziție virtuală, pe site-ul Genesis College: https://genesis.ro/. Cei care doresc să susțină acțiunea caritabilă a școlii o pot face printr-o donație pe platforma Galantom: https://genesis.galantom.ro/event-projects/view?id=2653. Strângerea de fonduri se desfășoară până la 1 iunie inclusiv; pe 2 iunie vor fi achiziționate tabletele și dăruite copiilor. 

Ioana Necula, fondator al Genesis College, subliniază: „În această perioadă dificilă, ne îndreptăm din nou atenția către cei care au nevoie de sprijinul nostru. După cursurile gratuite oferite copiilor cadrelor medicale, în luna aprilie, ne dorim acum să facilităm accesul la educație pentru 5 copii defavorizați din Capitală. Cu fondurile strânse în urma acestei acțiuni caritabile, le vom putea cumpăra echipamente electronice, esențiale învățării online”.

Campusul Genesis College este acreditat pentru toate ciclurile de învățământ preuniversitar. În 2018 a aderat la organizația International Baccalaureate (IB), oferindu-le elevilor programe de excelență, urmând curriculumul românesc, combinat cu cerințele programelor PYP (Primary Years Programme), pentru grădiniță și ciclul primar și MYP (Middle Years Programme), pentru gimnaziu și liceu. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Implicațiile legislației REIT în contextul pieței imobiliare din România

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)

Atenție la valoarea în vamă – noi ghiduri de simplificare emise de Comisia Europeană vin în sprijinul importatorilor

de Mihai Petre, Director, Global Trade, EY RomâniaCosmin Dincă,...

PwC Internal Audit Study: Îngrijorați  de riscurile tot mai mari, managerii vor ca auditul să acționeze mai rapid și din proprie inițiativă 

de Mircea Bozga, Partener PwC România Managementul companiilor își dorește...