Hagag Development Europe continuă investițiile în București

Date:

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe anunţă continuarea

investițiilor în București, printr-o tranzacție care depășește 9 milioane de euro, având ca obiect proprietatea din strada Tudor Arghezi nr. 21, la kilometrul zero al Bucureştilor, cu spații de birouri, destinaţie care rămâne.

. Dintre datele tehnice, sunt de menţionat suprafața de teren 1.507 mp, suprafața totală construită 7.013 mp, regim de înălțime S+D+P+6E+7R, 20 de locuri de parcare.

Ana-Maria Pop (foto), Chief Operating Officer Hagag, subliniază: „Pentru noi, 2019 a fost un an extraordinary – am demarat două proiecte importante și suntem foarte aproape de finalizarea lucrărilor pentru primul nostru proiect de spații de birouri. Am continuat, de asemenea, și activitățile de prospectare a pieței și ne bucurăm să anunțăm această nouă investiție – Tudor Arghezi 21 – care va găzdui un nou proiect Hagag Development Europe”.

Lucrările vor începe în primul trimestru al anului viitor şi vor reprezenta o investiție de peste 4 milioane de euro în reconsolidare, recompartimentare, modernizare.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

EY România a asistat Hidroelectrica în achiziția unor linii de business ale UCM Reșita

EY România a asistat Hidroelectrica, cel mai mare producător...

SYMMETRICA investește 48 mil. € în cea mai mare fabrică din portofoliu, dar și din S-E Europei 

Symmetrica, liderul pieţei locale de pavele şi borduri vibropresate...