Au început înscrierile în programul WU Executive MBA Bucharest, derulat de WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena, cea mai mare universitate de business din Europa. Adresarea este către manageri și antreprenori români și străinicu o experiență de minimum 5 ani și un progres solid în carieră.Înscrierile (https://executiveacademy.at/en/programs/mba/executive-mba/executive-mba-bucharest/)făcute până la 31 martie beneficiază de early bird discount de 2.000 euro din valoarea totală a școlarizării. Cursurile vor începe în noiembrie 2020. Programul beneficiază de triplă acreditare (EQUIS, AMBA și AACSB), fiinduic din acest punct de vedere. Activitatea de formare (80% practică)este structurată în 14 module, desfășurate pe parcursul a 16 luni, în regim part-time, oferind cursanților posibilitatea de a-și continua activitatea profesională în timpul studiilor. Pentru aprofundarea cunoștințelor,programul include trei module internaționale, două în Austria și unu în SUA.

Prof. Phillip C. Nell, directorul academic al programului Executive MBA Bucharest, precizează:„Pentru a avea succes în mediul de afaceri global, extrem de competitiv și dinamic al zilelor noastre, executivii trebuie să-și actualizeze în permanență cunoștințele, abilitățile și perspectivele. Executive MBA Bucharest a fost proiectat întocmai pentru acest scop. Programul oferă studenților un mediu educațional competitiv și multicultural în care aceștia vor dobândi cunoștinte aprofundate în toate ariile de business de interes, în același timp accentul fiind pus pe dezvoltarea competențelor necesare pentru adaptarea la tendințele, tehnologiile emergente și atingerea potențialului de lider în afaceri”.

Adriana Codruța Georgescu, program manager Executive MBA Bucharest, accentuează: „Prin acordarea reducerilor de tip early bird urmărim să stimulăm interesul managerilor și antreprenorilor care vor să urmeze un MBA de calitate să aplice la programul nostru, apreciat la nivel internațional. Executive MBA Bucharest, desfășurat în București, cu rezidențiate în SUA și Austria, promite cursanților o experiență unică, de top, atât pe plan educațional, cât și personal. La rândul lor, participanții aduc valoare adăugată programului prin experiența, pasiunea și motivația lor. Sperăm să ne bucurăm de cât mai multe înscrieri în această sesiune”.

DISTRIBUIȚI