Înscrieri în programul Executive MBA Bucharest

Date:

Sunt deschise aplicațiile pentru programul Executive MBA Bucharest adresat managerilor şi antreprenorilor, livrat de WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena, cea mai mare universitate de business din Europa. Depunerea aplicațiilor până la 15 septembrie poate aduce o reducere de până la 12.000 de euro din valoarea de 35.000 de euro a școlarizării. Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conţină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare online, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a paşaportului). 

Programul începe în noiembrie și durează 16 luni, prin cursuri în București, în regim part-time, în proporție de peste 80% prin practică, precum și pe bază de studii de caz internaționale de actualitate, sesiuni de eLearning, prelegeri, simulări și discuții interactive între studenți și cu alumni, prin organizarea de guest lectures. Sunt incluse trei module internaționale, două în Austria și unul în SUA, care oferă studenților posibilitatea de a aprofunda cunoștințele despre diferite contexte instituționale și de a interacționa cu manageri din diferite companii, aflate fie în perioade de tranziție, fie în faza de globalizare a business-ului. 

Executive MBA Bucharest se află în top trei cele mai bune programe de educație executivă din România și este singurul care beneficiază de tripla-acreditare internațională: EQUIS, AMBA și AACSB. Programul este recunoscut și apreciat pentru calitatea cursurilor, oportunitățile de networking și profesorii reputați, care predau la unele dintre cele mai prestigioase universități din lume, precum IE, Spania, Frankfurt School of Finance, Germania, Carlson School of Management, USA.

Prof. Phillip C. Nell, director academic al Executive MBA Bucharest: „Contextul actual este privit de către mulți profesioniști ca momentul oportun să studieze, pentru a se pregăti pentru noua normalitate și a putea aplica modificări de strategie de îndată ce va fi necesar, astfel încât să iasă din criză mai puternici. Această tendință este reflectată de numărul crescut al candidaților înscriși în programele WU Executive Academy până în prezent. Chiar dacă situația actuală ne-a îndreptat foarte mult spre învățarea online, analizăm toate opțiunile pentru a face din nou posibilă predarea față în față, în sala de curs, începând cu această toamnă. Calitatea programelor noastre de MBA și EMBA rămâne neschimbată, iar studenții se vor bucura, ca și în anii precedenți, de o experiență de învățare unică, pe care o vor ține minte întreaga viață”.

Adriana Codruța Georgescu, Program Manager, Executive MBA Bucharest: „Managerii și antreprenorii apreciază faptul că au posibilitatea de a urma un program de Executive MBA de înaltă calitate, chiar și într-o perioadă mai dificilă. În noul context, punem un accent crescut pe sprijinirea financiară a viitoriilor participanți la programul nostru, în orice mod posibil, și încercăm să găsim soluții financiare flexibile. Am crescut, de asemenea, fondurile dedicate burselor pentru femeile-lider, deoarece acestea se confruntă cu provocări speciale cauzate de pandemia de Covid-19”.

Detalii despre înscriere: https://executiveacademy.at/en/programs/mba/executive-mba/executive-mba-bucharest/.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...

EY România a asistat Hidroelectrica în achiziția unor linii de business ale UCM Reșita

EY România a asistat Hidroelectrica, cel mai mare producător...