Alfredo Seafood – nume de referinţă „în selectarea, importul, prelucrarea și distribuția produselor de pește și fructe de mare de cea mai bună calitate” – a extins restaurantul propriu BistroMar, din Piaţa Floreasca, strada Banul Antonache nr. 41, printr-o investiție de aproximativ 50.000 de euro. Prin mărirea suprafeţei cu 30 mp, restaurantul dispune acum de 80 mp, cu 55 de locuri. Exact spus, este un Gourmet Bistro (restaurant și magazin fanion), în sistem live cooking (specialități pregătite pe loc, în fața clienților), cu atmosferă marină în plin oraş. Oferta cuprinde specialități din pește sălbatic, de acvacultură și fructe de mare exclusiv marca Alfredo Seafood, inclusiv noutatea lansată odată cu extinderea: caviarul Alfredo Seafood, din somon sălbatic de Alaska. De asemenea, se remarcă lărgirea gamei de soiuri de pește sălbatic cu specii precum amberjack, halibut, undițar, grouper, dentex, creveți sălbatici de Sicilia „Carabiniero”, midii românești, rapane de Marea Neagră. În ansamblu, topul preferinţelor publicului cuprinde cacaratița „à la Galiego”, supa siciliană de pește și fructe de mare „Caciucco”, scoicle „Saint Jacques”, tartarul de ton. La pescărie, peștele sălbatic, într-o mare varietate, este pescuit și transportat în țară într-un timp de la 10 la maximum 60 de ore, de pe coastele Mediteranei (Grecia, Italia) sau mai de departe (Spania, Danemarca, Norvegia, Franţa). Produse congelate sunt aduse din SUA, Rusia, Africa de Sud, India, Argentina.

Deschis la începutul lui 2018, BistroMar înregistrează o creștere a numărului clienților cu 15% față de prima jumătate a anului. Acesta este şi argumentul extinderii, reliefat de Mihai Cristian Dărmănescu, directorul general al BistroMar, fondatorul Alfredo Seafood: „Am decis să ne extindem datorită cererii din ce în ce mai mari. În afară de experiența culinară deosebită, clienții noștri apreciază calitatea produselor Alfredo Seafood, care este furnizor exclusiv al BistroMar și are o experiență de aproape 20 de ani în importul, prelucrarea și distribuirea peștelui și fructelor de mare. Noi ne ocupăm cu tot ce înseamnă alegerea apelor de unde provine peștele, supraveghem procesul de capturare, procesare, ambalare, depozitare și transport. Aşadar, știm exact cum se mănâncă corect această afacere. Certificările bio MSC și ASC pe care le avem, varietatea extrem de mare de pești sălbatici pe care îi aducem și echipa de bucătari extrem de talentați sunt garanții ale implicării și pasiunii noastre”.