TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN (www.expo-cadou.ro) are loc la  ROMEXPO (Pavilionul C1) între 6 si 10 decembrie.

Astfel, timp de cinci zile, cadourile prind viață sub formă de: produse vestimentare şi accesorii (bijuterii, genţi, încălţăminte), cosmetice, obiecte de artă decorativă, decoraţiuni specifice sărbătorilor, brazi, dulciuri şi delicatese tradiţionale de sezon.

Expozanții se întrec în oferte promoționale și reduceri între 10 și 50%, valabile pe toată perioada târgului.

Intrarea la Târgul Cadourilor de Crăciun este liberă, accesul vizitatorilor începând de miercuri, 6 decembrie, ora 10:00.

 Ce găsim la târg?

  • Deliciile gastronomice nu lipsesc din „cămara” lui Moș Crăciun

La Târgul Cadourilor de Crăciun, vizitatorii pot cumpăra atât produse culinare tradiţionale românești, cât și preparate care aparțin culturilor gastronomice ale altor țări. Nu vor lipsi sortimentele de ceai, cafea și ciocolată, care vin să completeze ofertele propuse de companiile prezente la eveniment.

  • Bijuterii de autor, articole vestimentare de sezon, accesorii și cosmetice

Vizitatorii târgului vor putea alege din game variate de produse vestimentare de iarnă: canadiene, jachete, veste, tricotaje, șaluri rusești, haine de blană, mantouri, in stiluri diferite, cu elemente moderne,  dar și clasice, produse de marochinărie. Se pot achiziționa, de asemenea, bijuterii cu pietre și metoale prețioase și semipretioase, perle de cultură, argint si/sau fire de calitate superioara, realizate prin tehnici diferite.

Bărbații nu sunt nici ei uitați, astfel că se pot cumpăra diferite produse destinate domnilor, pornind de la obiecte de vestimentație și până la diverse accesorii (portmonee, genți, cravate, papioane, curele etc).

  • Decorațiuni clasice dar și nonconformiste

Oferta companiilor care expun la Târgul Cadourilor de Crăciun cuprinde o gamă variată de ornamente de brad și decorațiuni de sărbătoare cu motive tradiționale și reinterpretări moderne ale acestora:

– obiecte tradiționale specifice diverselor zone ale țări

– brazi naturali și artificiali

– globuri de sticlă hand-made

IMG_7636

Serbare pentru Moș Crăciun

Târgul oferă copiilor prilejul de a se întâlni cu Moș Crăciun în cadrul unor ateliere de arte vizuale, dans și povești. Cei mici vor putea participa la diverse ateliere de pictură, desen şi modelaj, prin programul desfăşurat de asociația Young Gold Fish. Cei mici vor avea posibilitatea să confecționeze, cu ajutorul voluntarilor, cadouri pentru părinți, bunici, prieteni, dar și propriile jucării și decorațiuni pentru bradul de Crăciun.

Copiii se vor bucura de spectacole de dans internațional, contemporan și folcloric. Pasionaţii de dansuri pot asista şi participa la demonstraţii având coregrafii speciale pentru Crăciun.

 

Program de vizitare  – Târgul Cadourilor de Crăciun:

  • Miercuri – sâmbătă, 6-9 decembrie 2017, orele: 10.00-19.00
  • Duminică, 10 decembrie 2017, orele: 10.00-18.00

Loc de desfaşurare: Pavilionul C1 – Romexpo

Intrarea este liberă.

 

 Alte informatii despre evenimente pot fi obtinute prin intermediul: