Leroy Merlin – retailer francez centenar de bricolaj, construcții, decorațiuni, grădinărit, parte a grupului ADEO – a deschis primul magazin dinsectorul 3 (Bulevardul Theodor Pallady nr 51), al patrulea din București. Noutatea față de celelalte este amenajarea 100% omnicanal, cu zone speciale pentru gestionarea și a comenzilor plasate online și livrate către clienți, și a rezervărilor de produse online cu ridicare din magazin.

Frédéric Lamy

Frédéric Lamy (foto), directorul general al Leroy Merlin România: „Deschiderea celui de-al patrulea magazin Leroy Merlin din București confirmă încă o dată angajamentul nostru fată de piața din România, angajament pe care ni l-am asumat încă din 2011, de la lansarea primului magazin, tot în București. Sectorul 3 este o zonă în care credem și care deține un mare potențial de dezvoltare, iar noi dorim să îi obișnuim pe clienții noștri să plătească mai puțin pentru produse și servicii de calitate”.

Dintre datele tehnice ale noului magazin reținem: aproximativ 14.000 mp suprafață, din care 2700 mp zonă de drive-in, 115 angajați, 30.000 de produse, peste 360 locuri de parcare.

Între noutățile evidente din momentul inaugural se remarcă soluțiile tip showroom pentru bucătării și băi și soluțiile inspiraționale pentru decorațiuni. Ca și în celelalte magazine, există modalitatea de comandă telefonică pentru clienții care doresc să plaseze comenzi mai rapide. Angajații, formați în celelalte magazine Leroy Merlin din București, oferă consiliere la raft, propun soluții de amenajare a casei și grădinii în funcție de nevoile și bugetul fiecărui client, iar împreună cu managementul magazinului au realizat peste 400 vizite la locuitorii din zonă pentru cunoașterea nevoilor și așteptărilor cu privire la produsele și serviciile de bricolaj.

Programul magazinului Leroy Merlin Pallady este de luni până sâmbătă 07:00-21:00, duminică 08:00-20:00.

În total, Leroy Merlin are 18 unități în rețeaua proprie din România, cu 2.500 de angajați în București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea. Pe plan mondial, compania deține peste 500 de magazine în 13 țări din Europa, Asia, Africa, America de Sud.

DISTRIBUIȚI