Compania românească Magazin GSM (administrator, antreprenorul Bogdan Stroi), singurul magazin online de la noi specializat exclusiv în GSM, anunță scoaterea la vânzare săptămânal a câte 150.000 măști de protecție cu adaos comercial zero, aprobate de Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale ca măști pentru civili: cost – 2,10 lei fără TVA; prezentare – cutii de câte 50 de măști, maximum cinci cutii per comandă; achiziționare – www.magazingsm.ro, www.covidprotection.ro, www.marketplace.eMAG.ro.

Bogdan Stroi: „Vom menține prețul foarte scăzut toată această perioadă, renunțând la orice profit pentru companie, iar orice fluctuație de cost este influențată de creșterea prețurilor la furnizor, în China sau a TVA-ului. Cred că este important ca mediul de afaceri, de la companiile mari la micii întreprinzători, să dea un semnal clar că este alături de populație și că va sancționa orice tentativă de speculare a acestei situații grele, care ne afectează pe toți”.

Măștile sunt de unică folosință și pot fi purtate maximum patru ore, astfel încât să ofere protecție optimă împotriva particulelor. Produsele au dimensiune universală, fiind perfect ajustabile la toate contururile feței și sunt dotate cu bandă elastică de ureche.

Magazin GSM accentuează că „a lansat un nou magazine online, www.covidprotection.ro, unde sunt comercializate strict materiale și echipamente de protecție în lupta împotriva Covid-19, și ai cărui clienți sunt în principal persoane juridice. Măștile vor putea fi cumpărate și de aici, fiind singurele echipamente care pot fi achiziționate la un preț special, restul fiind puse la vânzare în regim obișnuit”.

DISTRIBUIȚI