Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) este încântată să anunțe că Mazars, una dintre cele mai mari companii internaționale, ce oferă servicii integrate de audit și consultanță contabilă, fiscală și financiară, se alătură ARIR în calitate de membru afiliat.

Cu operațiuni în peste 90 de țări și teritorii din întreaga lume şi cu o prezenţă de peste 25 de ani în România, Mazars se bazează pe experiența a 42.000 de profesioniști pentru a asista clienți de toate dimensiunile, în fiecare etapă a dezvoltării lor.

Răzvan Butucaru, Partener, Financial Services & Advisory Leader, Mazars:

„Susținem dezvoltarea sustenabilă a pieței de capital și credem în crearea unui ecosistem în care toți actorii activi ai mediului de afaceri să se întâlnească și să poată învăța unii de la ceilalți. Credem în crearea de valoare pentru toţi participanţii și ne-am alăturat ARIR pentru că promovăm aceleași principii de guvernanță corporativă și dezvoltare sustenabilă. Promovăm inovația, responsabilitatea și transparența, fiind implicaţi încă de la început în inițiativele ARIR, pe care le susţinem şi le încurajăm.”

Răzvan Butucaru, Partener, Financial Services & Advisory Leader, Mazars

Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR:

„Responsabilitatea, transparența și principiile solide de guvernanță corporativă s-au dovedit cruciale în anul care a trecut. Cooperarea, adaptabilitatea și reziliența s-au reafirmat și au contribuit la coagularea mediului de afaceri în fața unor noi provocări. Asocierea Mazars la comunitatea ARIR la începutul acestui an dă semnalul expansiunii comunității noastre, care vine în întâmpinarea companiilor deja listate, cât și companiilor care doresc să adopte cele mai bune practici de guvernanță corporativă.” 

Daniela Șerban – Președinte ARIR

Mazars este un parteneriat internațional, ce oferă servicii integrate de audit și consultanță contabilă, fiscală și financiară. Echipa din România are 230 de profesionişti și este formată din auditori, experţi contabili şi consultanţi fiscali, care şi-au dobândit calificarea şi competenţa cerute de legislaţia română, franceză, germană sau britanică. Prin îmbinarea unei abordări centrate pe client, cunoștințe profunde din industrie și abilități tehnice de top, Mazars creează un avantaj competitiv organizațiilor din piață.

Mazars este a șasea organizație care se alătură Asociației pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România în calitate de Membru Afiliat și al 27-lea membru al asociației.

ARIR a fost înființată la inițiativa Danielei Șerban în noiembrie 2018 împreună cu membrii fondatori: Bursa de Valori București (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Cosmin Răduță și Tony Romani. Au aderat comunității: Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania, Transgaz, Biofarm și MedLife ca Membri Asociați. INNOVA Project Consulting, ENVISIA, RTPR, Intercapital Invest și eVote au devenit Membri Afiliați.

***

Despre Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR):

ARIReste o organizație non-guvernamentală și non-profit care a fost înființată cu scopul de oferi emitenților actuali și potențiali o platformă pentru dezvoltarea profesioniștilor în relația cu investitorii (IR) și pentru a contribui la implementarea celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii și în guvernanță corporativă. A fost înființată în Noiembrie 2018 și are ca membri companii listate, companii cu potențial de a deveni companii listate, administratori de fonduri, profesioniști în relația cu investitorii, precum și consultanți. Membrii fondatori sunt Bursa de Valori București (BVB), ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management – suc. București, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Daniela Șerban, Cosmin Răduță și Tony Romani, în timp ce Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania, Transgaz, Biofarm și MedLife s-au alăturat ca Membri Asociați, INNOVA Project Consulting, ENVISIA, RTPR, Intercapital Invest și eVote ca Membri Afiliați.

DISTRIBUIȚI