Mixerul multicanal ATEN UC9020, premiat la NAB Show

Date:

ATEN International Co., Ltd. (TWSE: 6277) – cel mai mare furnizor de echipamente de conectivitate AV/IT și soluții de administrare, cu subsidiară inclusiv în Romania – a obținut premiul Future Best în cadrul NAB Show pentru mixerul AV multicanal – UC9020 StreamLIVE™ HD, soluție care „le permite utilizatorilor să înregistreze, să transmită și să comute între două surse de semnal video Full HD, creând în acest fel un cadru de producție profesional, dinamic, cu mai multe camere”.

Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN Romania, subliniază: „Noua realitate ne provoaca sa lucram tot mai mult remote, dar si sa ne facem cunoscuta munca de la distanta, iar ATEN a venit constant in intampinarea nevoilor pietei cu solutii care sa sustina aceste nevoi. Dupa ce anul trecut UC9020 StreamLIVE HD a primit premiile Computex Best Choice Award 2019, Good Design Award 2019 si Video Edge Product Innovation 2019, recent a primit premiul Future Best in cadrul NAB Show. Aceasta demonstreaza ca echipamentul nu doar raspunde nevoilor actuale ale industriei, dar are si calitatile necesare pe viitor pentru acest domeniu in plina evolutie, cum este streamingul live, simplificand procesul de productie video”.

Evaluarea a fost făcută de ingineri și experți din industrie, în funcție de criterii precum inovații, dotări, raport performanță/preț, grad de satisfacere a cerințelor și necesităților.

Din punct de vedere tehnic, ATEN UC9020 StreamLIVE™ HD este caracterizat prin aceea că „oferă utilizatorilor o soluție completă de streaming live la calitate TV, ce integrează posibilitatea de a captura două surse de semnal video 1080p, ieșire 4K pentru redare, switch video, funcție de streaming 1080p, funcție de conversie video, splitter video și mixer audio – totul într-un pachet compact. Mai mult decât atât, aplicația ATEN OnAir poate fi folosită pentru a transforma orice iPad într-o interfață tactilă dedicată controlului, redării, monitorizării, editării în timp real și organizării diferitelor elemente utilizate la mixare. Proiectat special pentru a simplifica activitatea de producție video, UC9020 StreamLIVE™ HD  reduce semnificativ necesarul de echipament și cabluri utilizate de obicei în acest domeniu. Suplimentar, formatul său compact îi asigură o portabilitate fără precedent. De aceea, este ideal pentru promovare de produse comerciale, conferințe și ședinte, prezentări și seminare sau transmisii live ale unor evenimente”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate