La Oradea, pe Calea Borșului, se deschide pe 27 august un parc de retail cu o suprafață închiriabilă de circa 6.500 de mp. Aparține dezvoltatorului și administratorului imobiliar ceh RC Europe, specializat în administrare, dezvoltare și în consultanță pentru proiecte din segmentele de retail, spații de birouri și rezidențial. Este al treilea parc pe care grupul îl deține în România. Investiția se ridică la 9 milioane de euro și reprezintă un proiect de retail NEST, pentru care consultant în tranzacția de achiziție a terenului și în închirierea spațiilor a fost CEE Estate Management.

NEST Oradea găzduiește 13 magazine locale și internaționale (JYSK, Martes Sport, Sportisimo, CCC, Zoo Center, KIK, Pepco, dm-drogerie markt, Zoomania etc.), are în apropiere supermarketurile Lidl și Kaufland, are 200 de locuri parcare și beneficiază de vizibilitate excelentă și acces optim din centrul orașului. Este al doilea proiect de retail al RC Europe în România livrat în 2020, după NEST Miercurea Ciuc, deschis în luna. Primul parc de retail NEST deschis în România este la Dorohoi, din 2017.

Andrei Rati

Andrei Rati (foto), Country Manager al RC Europe în România, subliniază: „Suntem încântați să anunțăm inaugurarea NEST din Oradea, al doilea parc deschis în 2020 după cel din Miercurea Ciuc, la începutul acestui an. Credem în potențialul dezvoltării parcurilor de retail și deschiderea NEST Oradea confirmă încrederea constantă a acționarilor noștri în potențialul pieței românești. Parcul de retail NEST va oferi o mare diversitate prin mixul său de chiriași și va aduce astfel beneficii orădenilor. Le mulțumim autorităților locale pentru sprijinul acordat și chiriașilor noștri pentru încrederea pe care ne-au acordat-o în aceste momente dificile”.

În România, dezvoltatorul deține și cinci clădiri de birouri: două în Pitești, celelalte în Craiova, Drobeta-Turnu Severin și Slatina, de peste 18.000 mp suprafață totală închiriabilă. În plan are dezvoltarea unei clădiri de birouri de clasă A în București, Arc Office Building, cu o suprafață închiriabilă de 30.000 mp, precum și un nou parc de retail în Sighișoara.

Compania a mai dezvoltat și are în administrare două parcuri de retail NEST în Serbia, unde intenționează să dezvolte noi proiecte în 2020.

Mai multe informații: https://rceurope.com/, https://www.rcnest.com/.

DISTRIBUIȚI