Simon Peters, analist în domeniul criptoactivelor al platformei de investiții eToro:

PayPal a anunțat lansarea „Checkout with Crypto”, noul său serviciu ce extinde utilizarea criptoactivelor, potrivit firmei de plăți. Deși este disponibil numai în SUA pentru început, acesta permite acum clienților PayPal care dețin criptoactive să-și convertească deținerile în monede clasice la check-out pentru a face cumpărături.

Bazându-se pe oferta existentă a PayPal, care permite cumpărarea, vânzarea și păstrarea criptoactivelor cu PayPal, „Checkout cu PayPal” convertește criptoactivele în monede clasice la checkout – banii apar automat în portofele clienților care au fonduri suficiente pentru a acoperi achiziția. Deși este o opțiune disponibilă doar în SUA pentru moment, nu există nicio îndoială că acest nou serviciu este un alt impuls pentru adoptarea criptoactivelor în  mainstream, deoarece integrările permit o opțiune de plată mai simplă.

_________________

Despre eToro

eToro a fost fondată în 2007 cu misiunea de a deschide piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 20 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.

DISTRIBUIȚI