Compania Tremend (servicii de software engineering și consultanță), compania românească cu cea mai rapidă creștere în clasamentul Deloitte Technology Fast 500 EMEA, anunță că a dezvoltat platforma digitală Yarn World Tour, destinată producătorului de fire din lână pură și amestecuri pentru țesături și tricotaje Südwolle Group. Platforma este necesară în această perioadă de pandemie, deoarece Südwolle Group (prezent în România la Șimleul Silvaniei, cu una dintre cele mai moderne filaturi de lână pieptănată) este unul dintre cei mai mari producători de lână pură și de amestecuri de lână pentru țesăturile tricotate, care se regăsesc în majoritatea articolelor de lână produse în lume. Platforma digitală „Yarn World Tour” le facilitează clienților Südwolle Group accesul la ultimele colecții de fire de lână în condițiile anulării evenimentelor fizice și târgurilor comerciale. Platforma online este caracterizată prin faptul că oferă „o experiență emoțională de navigare” și „poartă profesioniștii din industria textilă din întreaga lume într-o călătorie digitală unică pe tot globul. Clienții descoperă cu această ocazie cele mai recente tendințe din industria textilă, precum și colecția de țesături și au posibilitatea să acceseze și să comande mostre”.

Tremend a dezvoltat o expoziție digitală „prin crearea unui glob pământesc în format 3D care prezintă într-un mod inovator noile colecții de fire de lână ale Südwolle Group și oferă posibilitatea de comandare a mostrelor. Tremend este partener în procesul de transformare digitală a Südwolle Group din 2018, ajutând compania să-și păstreze avantajul competitiv prin inovarea tehnologică”.

Caroline Pohl, Digital Business Development Manager, Südwolle Group, subliniază: „Anularea târgurilor fizice a însemnat o provocare pentru specialiștii Tremend. Aceștia ne-au înțeles nevoile și au venit în sprijinul nostru, astfel încât să ne îndeplinim obiectivele cu succes. Fără angajamentul lor nu am fi putut lansa colecția digitală la timp”.

Florin Ionescu, Presales Technical Architect, Tremend: „Schimbările continue și evoluția imprevizibilă a lucrurilor reprezintă provocări pentru business-urile din orice industrie. Acționează, totodată, și ca un catalizator pentru digitalizare, permițând companiilor să depășească abordarea tradițională. Platforma digitală Yarn World Tour dezvoltată pentru Südwolle Group spune povestea de succes a unei companii care răspunde provocărilor într-un mod inovator, prin dezvoltarea capabilităților digitale. Ne bucurăm că le suntem alături în călătoria lor de transformare digitală, sprijinindu-i să identifice noi modalități de interacțiune cu clienții, în această perioadă fără precedent”.

DISTRIBUIȚI