Prezentare de tehnologie ATEN de ultimă generație în audiovizual

Date:

Compania ATEN International, lider mondial în soluții de conectivitate AV/IT și sisteme complete de administrare, își anunță participarea la InfoComm 2020 Connected, ediția 28, online, a celei mai mari expoziții și conferințe tehnologice a industriei pro AV, eveniment produs de Asociația Experiențelor Audiovizuale și Integrate (AVIXA). Tema supusă dezbaterii la actuala ediție este „Cum să alegi între diferite tehnologii de streaming și de ce”.

Rochelle Richardson, CEM, vicepreședinte senior al expozițiilor și evenimentelor AVIXA, subliniază: „Este deosebit de important pentru AVIXA să aibă abilitatea de a se adapta cu ușurință și de a crea o experiență virtuală sustenabilă pentru ca profesioniștii AV din întreaga lume să se reunească. Prin InfoComm 2020 Connected ne extindem acoperirea și vom oferi un program plin de conținut pentru toate regiunile și toți profesioniștii din domeniul audio vizualului”.

Bogdan Mihalcea, Country Manager ATEN România: „În această perioadă cu toții am fost nevoiți să ne adaptăm la noile reguli de distanțare socială impuse de pandemie. Astfel, show-ul experiențial propus de InfoComm din luna iunie este un prilej de a demonstra facilitățile pe care le oferă tehnologia ATEN în domeniul transmisiilor live pentru facilitarea celei mai bune calități audio și video. Pentru a răspunde diferitelor provocări cu care profesioniștii din domeniul audio vizualului se confruntă, am pregătit prezentări ale soluțiilor profesionale de top din portofoliul ATEN care oferă conectivitate sporită, calitate excepțională a semnalului 4K, simplificarea controlului prin interfața intuitivă și multe alte facilități”.

Principalele produse supuse atenției la actuala ediție sunt VM3250, VP2120, VE8950, VE66DTH, UC9020 și alte soluții Hero/VIP din portofoliu, disponibile și pe piața din România prin rețeaua de parteneri locali. ATEN evidențiază o serie de trăsături ale unora dintre produse: „Switch-ul modular VM3250 este dedicat profesioniștilor care au nevoie să combine până la 32 de surse video pentru a afișa pe un număr de până la 32 de ecrane folosind soluția ATEN Modular Matrix, totul prin intermediul butoanelor frontale. Echipamentul asigură suport pentru rezoluție True 4K. VM3250 este o soluție care permite transmisia unui flux live pentru mai multe canale video conectate. Prin intermediul interfeței web intuitive, sursele video pot fi previzualizate în timp real prin streaming live și interfața permite configurarea facilă a videowall-ului. Echipat cu conversie automată a semnalului, VM3250 permite diverse combinații de interfețe video digitale și analogice, inclusiv Fiber Optic, HDBaseT, DisplayPort, HDMI, DVI, 3G-SDI și VGA. Flexibilitatea și extensibilitatea fac ca această soluție să fie ideală pentru aplicații A/V la scară largă, precum stații de radiodifuziune, centre de control al traficului și al transporturilor, centre de servicii de urgență, precum și orice aplicație care necesită rutare de mare viteză specializat pentru semnalul A/V.

O soluție dedicată organizării de meetinguri în cadrul companiilor care sunt nevoite să-și adapteze dotările pentru noile condiții este switch-ul de prezentare ATEN VP2120. Acesta integrează un switch de matrice video, streaming AV, mixare audio și funcții de colaborare într-un singur echipament compact. Cu o singură intrare HDMI, ieșiri duale HDMI, plus patru canale de streaming bidirecționale, VP2120 asigură colaborarea cu echipamente de tip BYOD pentru a avea întâlniri mai eficiente și mai productive în spații reduse și săli de întâlnire de nivel mic și mediu”.

Înregistrarea pentru a urmări live sesiunile de prezentare ale tehnologiei ATEN se face gratuit la link.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Grandma’s Delights: o poveste gustoasă a autenticității și sustenabilității (video)

În 2018, Theodora și Teodor Niculescu au pus bazele...

Colliers: Turismul local a avut un an foarte bun în 2023

Reziliența pieței hoteliere românești din ultimii ani atrage un...

În 2023, CEC Bank a crescut nivelul activelor nete cu 35%, până la 83,5 miliarde lei 

CEC Bank a continuat să susțină activ economia: s-au...