Compania de brokeraj în asigurări Leader Team Broker pune la dispoziția companiilor un produs care ajută la reducerea cu până la 40% a costurilor cu polițele de asigurare: „Auditul programului de asigurare”.

Alexandra Elena Durbacă, director executiv la Leader Team Broker (foto), explică beneficiile aduse de noul produs: „În perioade de criză, primele măsuri pe care le iau companiile au ca scop optimizarea cheltuielilor și un control mai eficient al acestora. De regulă, sunt analizate prioritar costuri ale căror beneficii nu sunt la vedere și, de multe ori, asigurările se numără printre ele. În același timp însă, experiența ne-a arătat că, uneori, companiile plătesc nejustificat de mult pentru programe de asigurări pe care le consideră complexe dar care nu sunt de fapt acoperitoare.  În opinia noastră, optimizarea cheltuielilor se poate face cu ajutorul unui audit al programului de asigurare și nu prin renunțarea la anumite polițe incluse în program. Am descoperit situații în care programul de asigurare era pur și simplu un teanc de polițe care nu protejau  însă clientul pe măsura costurilor plătite. Am descoperit de asemenea situații în care clientul era expus riscului de a nu fi despăgubit din cauza unor detalii juridice cărora nu li se acordase atenție. Astfel de cazuri ne-au determinat să creăm un produs dedicat, realizat de  o echipă de specialiști, cu competențe complementare, capabili să analizeze și să construiască cele mai bune soluții de asigurare pentru clienții noștri. Rezultatul implementării produsului a fost creșterea beneficiilor companiei la costuri mai mici”.

Leader Team Broker are în portofoliu peste 700 de soluții/produse de asigurare oferite de 30 de asigurători naționali și internaționali. Unele sunt produse unicat, inovative pentru piața din România: asigurările de cyber risk, asigurările de răspundere IT, asigurările de răspundere profesională, asigurările de sănătate privată.

DISTRIBUIȚI