Sprijin din partea touroperatorilor pentru turiştii ȋn Grecia

Date:

În contextul aplicării condiţiilor de călătorie ȋn Grecia, agenţiile de turism touroperatoare oferă soluția mutării pe curse charter cu avionul şi, concomitent, beneficii ȋn vederea efectuării testelor necesare, prin parteneriate cu clinici private.

Cristian Pandel, proprietarul celui mai mare turoperator român, Christian Tour, informează: „Ȋn contextul celor mai recente măsuri luate de Guvernul elen cu privire la condiţiile de călătorie impuse pentru turiştii români şi pentru că există un interes sporit pentru zona de nord a Greciei (zonă accesibilă de regulă pe cale terestră), ȋmpreună cu compania aeriană a grupului nostru – Animawings, am luat decizia de a lansa o cursă charter directă Bucureşti-Salonic. Venim astfel ȋn ȋntâmpinarea tuturor turiştilor noştri iubitori de Grecia, cu o soluţie facilă şi rapidă, la costuri minime, subvenţionate din resurse proprii. Putem totodată asigura, la cerere, şi transferul de la aeroport către hotelurile situate ȋn zonele din apropierea Salonicului, de pe Riviera Olimpului sau din Halkidiki şi asistenţa turistică la destinaţie, ȋn vederea organizării de excursii locale. Având ȋn vedere faptul că, treptat, solicitarea acestor teste COVID-19 devine o stare de fapt pentru toată lumea, ȋn cazul călătoriilor spre anumite destinaţii şi zone ȋn care se solicită prezentarea testului negativ PCR indiferent de tipul de transport, am parafat acorduri de colaborare cu clinici medicale cu acoperire naţională, prin care turiştii noştri pot beneficia de linii speciale pentru prelevarea testelor, la tarife preferenţiale”.

Christian Tour anunță că cursa charter Animawings „va opera plecări ȋn fiecare zi de sâmbătă, ȋncepând cu 18 iulie 2020. Tariful unui bilet de avion pe această cursă va fi de 150 euro/persoană tur-retur, cu toate taxele incluse şi va include 2 piese de bagaj, una de mână de maxim 7kg plus o alta de cală ȋn limita a 20kg. De asemenea, pentru a veni ȋn ajutorul clienţilor, agenţiile de turism touroperatoare au ȋncheiat şi parteneriate cu clinici medicale specializate, ȋn vederea facilitării efectuării testelor PCR, la tarife preferenţiale şi cu prioritate la programare”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...