Inpresso: Noua cafenea de top din București

Date:

Marian Damian, proprietarul al restaurantului „The Grill”, prezinta exclusiv pentru FoodBiz, noul proiect bucurestean, o viitoare cafenea de top.

Cafeneaua Inpresso, asa cum am gandit-o noi, este un loc de intalnire, un „social”, in care, pe langa populara bautura „cafea”, prezentata sub diverse forme si mixuri, veti descoperi un meniu ce poate fi plasat in zona bistro asiatica, un fusion intre bucataria asiatica si cea mediteraneana.

Inpresso este un concept integrat in natura, este o terasa care poate fi inchisa si deschisa, in functie de vreme, de eventualele intemperii. Vrem sa fim in contact direct cu natura, iar ca amplasament, ne situam in parcul Herastrau, la mijlocul distantei dintre Charles de Gaulle si intrarea catre Pescarus.

Eu si asociatul meu, Dani Otil, suntem la al doilea proiect, primul, inceput acum 6 ani, fiind restaurantul „The Grill”. De fapt, motivul reintoarcerii mele in Romania a fost colaborarea cu Dani. Fiecare se ocupa cu partea sa: eu, de tot ce inseamna know-how, iar el, de partea de imagine si marketing.

Constructia cafenelei a inceput de la cafeaua Inpresso, pe care noi o avem ca brand si de la „The Grill”, ca marca a noastra inregistrata. Dar mai colaboram cu un prajitor independent, din Baia Mare, care este foarte cunoscut la nivel national. De asemenea avem si trei barista. Pentru ca ne incepem activitatea devreme si terminam tarziu in noapte, acoperim toate segmentele orare: incepem cu micul dejun, apoi cu elemente de patiserie, dar avem si un mix tip brunch.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Mihai Daraban: Consiliul de afaceri România – EAU își va începe activitatea în scurt timp 

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României...

Politică şi politicianism în procesul integrării europene a României 

| de Prof. univ. dr. Vasile Pușcaș, membru corespondent al Academiei Române 

DIGI se pregătește pentru lansarea serviciilor în Belgia

DIGI a făcut încă un pas în procesul de...

Finanțare, sustenabilitate, tehnologie: comandamentele FoodIntelForum AQUA Carpatica pentru tot anul

Timpul trece iar ecourile puternice ale FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția...