Educație pentru ştiinţă şi tehnologie

Date:

În perspectiva formării pentru societatea viitorului, Editura Niculescu (fondată în 1993 de prof. univ. dr. Cristian Niculescu) a creat colecția Kids, dedicată educației STEM (Science, Technology, Engineering, Maths) cu adresare pentru copii şi familie.

Conf. univ. dr. Andrei Niculescu, în calitatea de director general al editurii odată cu preluarea companiei în 2016, subliniază:„În această eră a digitalizării, cartea rămâne o piatră de temelie în educarea tinerei generații, iar filtrul editorial prin care trece fiecare text ce vede lumina tiparului reprezintă o garanție a acurateții informației, lucru pe care cu greu îl poate oferi informația digitalizată, ale cărei surse generatoare nu sunt cunoscute. Noi suntem mereu preocupați să venim în întâmpinarea nevoii de informare a cititorilor, cu cărți de cea mai bună calitate, atent analizate din punct de vedere al conținutului și care să poarte semnătura unei autorități în domeniul abordat.”

Cărţile colecţiei îi conduc pe cititori în descoperirea știinţei din viața de zi cu zi, într-un imbaj „adaptat nivelului de înțelegere al copilului aflat în diferite etape ale dezvoltării. Cărțile sunt concepute pe categorii de vârstă, marcate în acest sens pe copertă”.

În ansamblu, ofertă Editurii Niculescu include bibliografie pentru studierea limbilor străine (cursuri pentru începători şi avansaţi, ghiduri de conversaţie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru copii şi adulţi), dicţionare monolingve şi bilingve (generale, uzuale, şcolare, de buzunar, tehnice, economice, de afaceri), auxiliare şcolare (culegeri de probleme, teste, breviare, memoratoare etc. pentru limba şi literatura română, matematică, informatică), manuale școlare, hărţi turistice şi rutiere, atlase, ghiduri de călătorie, cărţi de informare (actualitate, cultură generală, autocunoaştere), utilitare (dezvoltare personală, sănătate, profesie), beletristică, enciclopedii, cărţi pentru copii, lucrări de specialitate. Ca partener şi distribuitor Oxford University Press (English Language Teaching) în România, Editura Niculescu are o ofertă completă, accesibilă publicului larg, de titluri pentru învăţarea şi predarea limbii engleze (manuale, dicţionare, gramatici etc.) pentru toate nivelurile de studiu, de la nivel preşcolar la nivel academic, pentru cadre didactice sau specialişti, în vederea susţinerii examenelor Cambridge sau de interes general.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Implicațiile legislației REIT în contextul pieței imobiliare din România

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)

Atenție la valoarea în vamă – noi ghiduri de simplificare emise de Comisia Europeană vin în sprijinul importatorilor

de Mihai Petre, Director, Global Trade, EY RomâniaCosmin Dincă,...

PwC Internal Audit Study: Îngrijorați  de riscurile tot mai mari, managerii vor ca auditul să acționeze mai rapid și din proprie inițiativă 

de Mircea Bozga, Partener PwC România Managementul companiilor își dorește...