Premii decernate de AGIR pentru lucrări inginerești realizate de ICPE-CA

Date:

Lucrări științifice și produse cu impact economic realizate de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrică ICPE-CA București au primit aprecieri deosebite la nivelul mediului științific prin distincțiile acordate de Asociația Generală a Inginerilor din România – AGIR, pentru lucrări inginerești elaborate 2020:

– Secțiunea Inginerie Electrică – premiul AGIR pentru lucrarea „Electromagnet supraconductor HTS generator al unui câmp magnetic uniform de 4T”

– Secțiunea Ingineria Construcțiilor de Mașini – diploma AGIR, la secțiunea cărți originale, pentru lucrarea „Determinarea dezechilibrului dinamic pentru sisteme mecanice cu mișcare de rotație”, autor dr. ing. Cristinel Ioan Ilie.

Cu un asemenea palmares, ICPE-CA își exprimă bucuria „pentru că a reușit, chiar și într-o perioadă de criză sanitară și economică, să dezvolte produse și lucrări apreciate de mediul științific și ingineresc, cu aplicabilitate în economie”.

Foto: ICPE-CA

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Financial Intelligence organizează cea de-a șasea ediție a evenimentului Forumul Energiei

Financial Intelligence organizează cea de-a șasea ediție a evenimentului...

Profitul net ajustat al Xiaomi se dublează în primul trimestru și ajunge la 6,5 miliarde RMB

Traiectorie robustă de creștere, catalizată de multipli factori  Corporația...

ASF aprobă începerea ofertei publice inițiale pentru listarea a 28,5% din capitalul JT Grup Oil la Bursa de Valori București

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat în ședința...