BIFE-SIM 2017 vă invită să descoperiți fascinanta lume a mobilei!

Date:

BIFE – SIM, cel mai mare târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România, va avea loc între 13 și 17 septembrie 2017, la Romexpo.
Prin intermediul BIFE-SIM, Romexpo susține producătorii români și importatorii și le asigură o platformă de expunere organizată la standarde internaționale, un spațiu unde timp de cinci zile aceștia își prezintă produsele și serviciile direct celor interesați să le achiziționeze.
BIFE-SIM este evenimentul care rescrie, an de an, istoria mobilei și aduce în prim-plan atât tehnologiile și metodele de realizare a pieselor de mobilier, cât și stilurile în tendințe.
Producători din toată lumea vor expune și prezenta mobilier clasic, dar și modern, din lemn masiv, dar și accesorizat cu sticlă sau piele, sau chiar pictat manual.
Evenimentul, organizat de Romexpo în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camera de Comerț și Industrie a României, este o sursă de inspirație pentru cei care vor să fie în pas cu ultimele concepte și tendințe, oferind o incursiune unică în ceea ce se poartă la nivel mondial.
Vizitatorii BIFE-SIM vor beneficia de oferte speciale pe care producătorii, distribuitorii și importatorii le promovează pe întreaga perioadă a târgului, dar și de sfaturi despre achiziția pieselor de mobilier potrivite diverselor spații și pe măsura bugetelor.
O serie de demonstrații practice se vor desfășura de-a lungul zilelor BIFE-SIM, astfel încât cei interesați să fie informați cu obiectivitate despre calitatea și caracteristicile mobilierului pe care doresc să-l achiziționeze fie pentru casă și grădină, fie pentru birouri sau alte spații.
Printre evenimentele conexe desfășurate la BIFE-SIM se vor număra și simulări de design interior, conferințe și seminarii, precum Conferința de Design aflată la a VI-a ediție, tombole cu premii pentru vizitatorii specialiști și publicul larg.

Program de vizitare:

  • 13-16 septembrie 2017 (joi-sâmbătă): între orele 10.00 și 18.00
  • 17 septembrie 2017 (duminică): între orele 10.00 si 16.00
    Bilet intrare:
  •  adulți și studenți:10 lei/zi
  • copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe:
www.bife-sim.ro
pagina de Facebook @BIFESIM

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Biocodex, compania franceză care comercializează probiotice, intră pe piața din România

Compania farmaceutică de familie Biocodex anunță consolidarea prezenței sale...

Studiu Coface: numărul insolvențelor din România în 2023 la același nivel cu cel din anul precedent

Insolvențele companiilor cu venituri peste 0,5 mil. EUR, în...