Peste 150 de companii, la Târgul Tehnic Internațional București

Date:

Centrul Expozițional ROMEXPO găzduiește între 11 și 14 octombrie a.c. cea mai mare manifestare cu profil tehnic, organizată anual în România, TIB – Târgul Tehnic Internațional București.
Evenimentul, conceput și organizat de ROMEXPO împreună cu Camerele de Industrie și Comerț din România, va reuni la cea de-a 43-a ediție, peste 150 de companii din 13 țări, cunoscute pe plan național și internațional în ceea ce privește producția și distribuția de soluții tehnice și tehnologice din domeniile: robotică, inginerie mecanică, electrică și auto, electronică și comunicații, IT. Țările prezente la TIB 2017 sunt: Belgia, Bulgaria, Franța, Germania, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Slovacia, Spania, Turcia, Ungaria.
Unii dintre cei mai importanți producători și furnizori de echipamente, tehnologii și servicii cu profil tehnic se reunesc la TIB, evenimentul simbol al Romexpo.
Vizitatorii vor avea parte de o serie de prezentări și demonstrații de mașini și echipamente care asigură o mai mare flexibilitate și creștere rapidă a productivității, în domeniul industrial și în cele conexe acestuia. Astfel, pe parcursul celor patru zile de târg, se vor expune modele noi și performante de mașini cu comandă numerică computerizată: strunguri, freze, mașini de găurit, etc.
Din expoziție nu vor lipsi soluțiile inovative din domeniul tehnologiei senzorilor, fiind prezente companii cu tradiție pe acest segment. Cei interesați de echipamentele de debitare cu jet de apă și pulbere abrazivă vor avea ocazia să afle noutățile în domeniu de la furnizori autohtoni renumiți pentru paleta largă de tehnologie oferită pieței de profil.
Ariile de interes și atracție ale TIB 2017 vor fi, ca în fiecare an, zonele de robotică și mașini industriale, unde poate fi urmărit întregul proces de realizare a diferitelor piese, dar și zona de design industrial.

Noutățile TIB 2017 care vin să simplifice procese tehnologice și să scurteze timpi de lucru sunt legate de: inginerie mecanică și electrică, mașini pentru prelucrarea metalelor, roboți industriali, echipamente și standuri de testare și încercări mecanice, sisteme de curațare industrială, echipamente de vidare, tehnologii pentru tratamentul suprafețelor, angrenaje și transmisii mecanice, electronică, calculatoare industriale, automate programabile, echipamente și mașini pentru sudură și metalurgie, echipamente, tehnologii și materii prime pentru producerea și prelucrarea maselor plastice, inginerie auto, transport și depozitare.

Program de vizitare TIB:
11-13 octombrie 2017 (miercuri-vineri): 10.00-18.00
14 octombrie 2017 (sâmbătă): 10.00-16.00

Bilet intrare:
Adulți/studenți:10 lei/zi
Intrare gratuită: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate

Mai multe informații despre eveniment se pot găsi pe:
l website – www.tib.ro
l Facebook
TIB – Târgul Tehnic Internațional București

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Financial Intelligence organizează cea de-a șasea ediție a evenimentului Forumul Energiei

Financial Intelligence organizează cea de-a șasea ediție a evenimentului...

Profitul net ajustat al Xiaomi se dublează în primul trimestru și ajunge la 6,5 miliarde RMB

Traiectorie robustă de creștere, catalizată de multipli factori  Corporația...

ASF aprobă începerea ofertei publice inițiale pentru listarea a 28,5% din capitalul JT Grup Oil la Bursa de Valori București

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat în ședința...