Viitorul în stocarea energiei electrice în România

Date:

_________________

de Michael Bell

Genesis Connect este o companie cu experiență în domeniul tehnologiilor regenerabile, ai cărei fondatori au realizat numeroase proiecte de succes în întreaga Europă, inclusiv pentru diverse organizații guvernamentale.

Suntem partenerul exclusiv pentru livrări în România al companiei GivEnergy, cel mai mare producător de baterii pentru clienți rezidențiali și comerciali deținut de o companie britanică. Tehnologia noastră fără cobalt oferă cea mai înaltă siguranță și performanță în domeniu.

Echipa noastră deține o experiență extensivă și include tehnicieni în domeniul solar, experți în baterii pentru aplicații rezidențiale și comerciale, oferind soluții complete pentru nevoile de generare și stocare a energiei.

Compania noastră deține birouri în România, Irlanda și Marea Britanie.

Tehnologia bateriilor s-a dezvoltat semnificativ în ultimii ani, iar tehnologia noastră este lider în industrie, ceea ce a dus la o gamă largă de soluții pentru rețeaua electrică și industrie.

Adesea, cererea și oferta de energie electrică din rețea nu corespund, în consecință fiind necesară utilizarea de servicii de echilibrare. Tehnologia noastră de baterii are capacitatea de a răspunde acestor provocări.

Tehnologia GivEnergy prezintă unele dintre cele mai rapide capacități fără cobalt din industrie, ceea ce permite utilizarea acesteia pentru servicii de rețea cu variație rapidă de tensiune și cu risc redus de incendiu, capabile să genereze cele mai mari fluxuri de venituri.

Producătorii de energie regenerabilă și utilizatorii industriali de energie pot beneficia financiar de pe urma variației dintre tarifele de energie pentru orele de vârf de consum și cele pentru consum normal.

Tehnologia inteligentă a bateriilor GivEnergy, lider în domeniu, conduce la maximizarea beneficiilor financiare pentru utilizatori.

Corecția factorului de putere (PFC) urmărește să îmbunătățească factorul de putere și, prin urmare, calitatea energiei electrice. Aceasta reduce sarcina asupra sistemului de distribuție electrică, crește eficiența energetică și reduce costurile energiei electrice. De asemenea, scade probabilitatea de instabilitate și defecțiune a echipamentelor.

Baterii de stocare energie electrică
Fără Cobalt pentru reducerea riscului de incendiu
Materiale utilizate cu respectarea principiilor etice
100% reciclabile




Sistemele GivEnergy instalate oferă în prezent această capacitate pentru centre de date de top și spitale.

Generatoarele diesel, utilizate în mod obișnuit pentru reziliență, nu sunt în măsură să atenueze pe deplin impactul întreruperilor de curent și al penelor de curent asupra instalațiilor de infrastructură critice. Acest lucru se datorează, în principal, timpului de răspuns necesar pentru ca aceste sisteme de rezervă să preia sarcina instalației.

Timpul de răspuns de top al tehnologiei GivEnergy permite bateriei să asigure o reziliență completă pentru o instalație, ceea ce anterior nu era posibil, oferind în același timp o soluție fără emisii.

GivEnergy este cel mai mare producător de baterii pentru uz comercial și rezidențial deținut de o companie britanică. Sistemele noastre sunt implementate în întreaga lume, atât pentru organizații de top, cât și pentru guverne și joacă un rol important în rezolvarea problemei schimbărilor climatice.

Produsele noastre permit clienților să atingă obiectivul emisii zero de carbon până în 2050, fiind complet reciclabile la finalul timpului de utilizare.

GivEnergy este singura companie sistem de stocare a energiei în baterii (BESS) fără cobalt, ce oferă soluții complet integrate vertical. GivEnergy produce sistemul de baterii de la un capăt la altul, inclusiv celulele de baterii, sistemele de gestionare a bateriilor (BMS), invertoarele și echipamentele auxiliare.

În consecință, tehnologia GivEnergy oferă o capacitate de performanță de neegalat, reprezentând soluția preferată a companiei de electricitate E.ON Europa. O echipă internă completă de cercetare și dezvoltare, cu sediul în Marea Britanie, asigură menținerea poziției de lider în domeniu a tehnologiei GivEnergy care în același timp oferă soluții unice personalizate pentru clienți.

Compania noastră sprijină politicile de mediu, sociale și de guvernanță corporativă. Materialele noastre sunt exploatate cu respectarea principiilor etice și bateriile GivEnergy BESS sunt reutilizabile la sfârșitul primei utilizări și complet reciclabile la sfârșitul duratei de viață.

Fondatorii echipei Genesis Connect dețin o experiență de peste un deceniu în domeniul industriei solare din Europa. Ca urmare a experienței noastre în domeniu, societatea noastră a devenit un partener de bază al unuia dintre cei mai renumiți fabricanți de panouri din lume.

Echipa noastră de experți în sisteme solare a livrat proiecte pentru industrie, pentru locuințe individuale și complexe rezidențiale deopotrivă, în plus față de sisteme comerciale montate pe acoperiș și parcuri de panouri solare fotovoltaice la sol.

Pe baza acestei experiențe îndelungate în relația cu cel mai mare fabricant de acumulatori de energie electrică din Marea Britanie, echipa noastră a acumulat cunoștințe considerabile privind integrarea stocării energiei cu proiecte de producere a energiei electrice din surse regenerabile, în scopul asigurării unor sisteme de calitate, capabile să asigure reducerea costurilor energetice și maximizarea valorii din sursele regenerabile.

Intrarea pe piața energiei verzi în România debutează cu un eveniment de lansare organizat la Camera de Comerț și Industrie a României în data de 9 iunie 2022 de Genesis Connect în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Energy Policy Group și WWF-România anunță lansarea oficială a proiectului RENewLand

Energy Policy Group (EPG) și WWF-România (Fondul Mondial pentru...

Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță...