2Performant o numește pe Cristina Angelescu (30 de ani) în poziția de COO

Date:

2Performant, companie de tehnologie și lider în soluții inovatoare de e-commerce și marketing afiliat, anunță promovarea Cristinei Angelescu (30 ani) în rolul de Chief Operating Officer (COO). Tânără și una dintre puținele femei cu funcții de management în domeniul tech din România, Cristina Angelescu s-a remarcat din momentul în care s-a alăturat companiei, la vârsta de numai 26 de ani. În ultimii 4 ani a adus un aport valoros companiei prin echipa de Business Intelligence pe care a construit-o și a condus-o. Astfel, a ajutat la dezvoltarea companiei cu o viziune orientată spre data analytics. 

Pe lângă experiența practică impresionantă, Cristina Angelescu aduce în noul său rol un bagaj important de cunoștințe, cu studii formale și informale în economie și antreprenoriat. Autodidactă pasionată în domeniul data analytics, ea este pe punctul de a finaliza programul Executive MBA la Bucharest International School of Management (BISM), în colaborare cu Maastricht University. Curiozitatea, dorința continuă de învățare și educația variată subliniază abilitatea ei de a aborda probleme complexe cu soluții inovatoare și strategice, ceea ce o face foarte compatibilă cu direcția de dezvoltare a 2Performant. 

Misiunea ei principală, pentru următoarea perioadă, este susținerea expansiunii internaționale a companiei prin campionatul global de e-commerce BusinessLeague.com, bazat pe gamification. 

Cristina este o forță dinamică care a exercitat o influență pozitivă asupra întregii noastre echipe. Ascensiunea ei, de la poziția de junior în echipa de Business Intelligence la finalul anului 2020, la Chief of Analytics în 2023 și acum COO, este exemplul clar al progresului bazat pe merite și dedicație. Cristina a demonstrat că are capacitatea de a folosi tehnologia și analiza datelor pentru a genera un impact semnificativ, simultan cu construirea de comunități bazate pe principii sănătoase de business. Mă bucur că 2Performant poate sprijini profesioniști tineri de calibrul ei„, a declarat Dorin Boerescu, CEO-ul companiei.

Ca COO, mă voi concentra pe creșterea ecosistemului BusinessLeague.com și pe dezvoltarea unei abordări hibride care să combine analiza datelor cu obiectivele operaționale, pentru a susține expansiunea pe piețele regionale începând cu anul 2024. Experiența de până acum și parcursul meu din ultimii 4 ani în 2Performant îmi confirmă că echipele care lucrează bazat pe autonomie și cu accent pe performanță sunt cele care construiesc următorul nivel în business,” a punctat Cristina Angelescu despre planurile de viitor. „Mă motivează oamenii excepționali cu care lucrez,  oportunitatea de a contribui la succesul produsului și al comunității BusinessLeague.com și construirea unei organizații 100% remote a cărei culturi să performeze în timp, care să încurajeze atât competiția, cât și colaborarea și să facă lucruri pe care alții nu le-au încercat,” a mai adăugat noul COO.

Compania înțelege aspirațiile și nevoile tinerilor și s-a angajat să creeze un mediu de lucru care prioritizează flexibilitatea, munca remote și cultivând o cultură ce valorizează transparența și eficiența. Performanța nu doar că este recunoscută, dar și recompensată, consolidând o comunitate de indivizi uniți de aceleași principii și valori.

Cristina se alătură din noul rol echipei de management formate din Ana Opriță, Chief Technology Officer, Adriana Ionaș, Chief Financial Officer, și Alain Gavriluțiu, Creative Director. În această formulă, compania va continua să dezvolte modelul său de mentorship, să integreze elemente de gamificare în produsele sale și să sprijine tinerii profesioniști, încurajând astfel un nou mod de a face performanță, indiferent de rolul ocupat – fie că este vorba de magazine online sau de marketeri.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Efectele crizelor actuale se vor vedea pe termen mediu și lung

Efectele crizelor actuale se vor vedea pe termen mediu...

Cel mai lung festival neoficial, în rețeaua NEPI Rockcastle

Compania NEPI Rockcastle organizează cel mai lung festival neoficial...

Spațiu extins pentru Leroy Merlin Craiova în Electroputere Parc 

  Retailer-ul Leroy Merlin, specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit,...