Academia de Studii Economice din București – acreditată AMBA

Date:

Academia de Studii Economice din București anunță obținerea acreditării programelor  sale de masterat de tip MBA de către prestigioasa asociație internațională AMBA Association of MBAs. 

La începutul lunii iunie a.c., Academia de Studii Economice din București a obținut acreditarea  de către prestigioasa asociație internațională AMBA – Association of MBAs a programelor sale  de masterat de tip MBA – programul MBA Româno-francez INDE (în limba engleză), organizat  de ASE în colaborare cu Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM) Paris, Franța,  și programul MBA Româno-canadian (în limba engleză), organizat în colaborare cu facultatea  École des Sciences de la Gestion, Université du Québec à Montréal (UQAM), Canada. Ambele  programe de studii universitare organizate de ASE în colaborare cu universități străine se  finalizează cu dublă diplomă – diplomă de master eliberată de ASE și diplomă de Master of  Business Administration eliberată de CNAM Paris, respectiv UQAM Canada.

ASE a devenit prima și singura instituție de învățământ superior din Romania acreditată AMBA,  alăturându-se celor 300 de instituții de învățământ din 60 de țări de pe glob membre ale acestei  reputate asociații înființate la Londra, Marea Britanie, în anul 1967.

„În anul în care sărbătorește 110 ani de la înființarea prin Decret Regal la 6 aprilie 1913, timp  în care a dobândit un real prestigiu național și internațional devenind un pol regional de educație  și de cercetare științifică avansată în domeniul științelor economice, administrative, juridice și  socioumane la nivelul Europei Centrale și de Sud-Est, Academia de Studii Economice din  București continuă eforturile depuse constant pentru a oferi programe de studii și de cercetare  care să ofere soluții inovative și eficiente pentru dezvoltarea sustenabilă a societății, în contextul  exigențelor unei economii globale. Acreditarea AMBA a programelor de masterat de tip MBA, organizate de ASE prin facultatea Bucharest Business School, reprezintă cel mai înalt standard  în învățământul universitar de afaceri. Criteriile sale riguroase de evaluare garantează că numai programele de cel mai înalt calibru, care demonstrează cele mai bune standarde în ceea ce  privește predarea, programul de studii și interacțiunea cu studenții, obțin această prestigioasă  acreditare”, a declarat prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rectorul ASE.

După primirea acreditării AMBA, toți actualii studenți MBA și absolvenții programelor MBA  ale Academiei de Studii Economice din București sunt invitați să se alăture comunității globale  a membrilor AMBA, formată din peste 60.000 de studenți și absolvenți din peste 150 de țări,  pentru „thought leadership”, dezvoltare profesională, networking și o varietate de beneficii.

În cadrul procesului de Admitere la masterat 2023, ASE scoate la concurs peste 4000 de locuri  la taxă și la buget, dintre care cca 100 de locuri la programele de masterat de tip MBA. Detalii  despre admiterea la MBA se regăsesc aici. 

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Cea mai mare rețea de clinici de recuperare medicala, Centrokinetic, se extinde în vestul ţării 

Centrokinetic, în parteneriat cu AGISTA, achiziționează pachetul majoritar al...

Decalogul inspecțiilor fiscale: Ne așteptăm la o presiune penală mai mare în 2024

de Dan Dascălu, Partener D&B David și Baias, Mihail...

ANALIZĂ XTB: Ferrari a publicat rezultatele vânzărilor. Lewis Hamilton, așteptat să conducă brandul spre victorie și pe burse

Ferrari tocmai și-a publicat rezultatele financiare pentru primul trimestru...