Agricola Internațional S.A. extinde parteneriatul de mobilitate cu Autonom Lease și aniversează 10 ani de colaborare

Date:

Colaborarea dintre Autonom, furnizor integrat de soluții de mobilitate și finanțare și Agricola Internațional S.A., unul dintre cei mai mari producători de carne de pui, mezeluri şi produse ready meal din România, a atins frumoasa borna de 10 ani și extind colaborarea prin înlocuirea a 35% din flotă, cu un prim lot de autovehicule Dacia Logan.

Cele două companii antreprenoriale românești, lideri în domeniile lor de activitate, sunt parteneri de drum încă din 2013 pentru soluțiile de mobilitate, iar acestă colaborare solidă reflectă angajamentul societății de leasing de a oferii servicii de înaltă calitate și soluții personalizate pentru nevoile clienților. În luna mai cele două părți au reînnoit contractul de servicii complete de leasing operațional și a fost înlocuit un procent de 35% din flota totală de autovehicule. Agricola Internațional S.A. a ales soluția Autonom datorită flexibilității acesteia, potrivită cu nevoile companiei și a riscurilor reduse. Acesta reprezintă încă un pas spre modernizarea și creșterea mobilității companiei producătoare de carne de pasăre și mezeluri.

De aproape 10 ani avem o relație frumoasă cu Agricola și le mulțumim pentru încrederea acordată, transpusă prin extinderea parteneriatului. Pasiunea pentru lucrul bine făcut, spiritul de familie, curajul de a inova și respectul sunt valori care ne-au adus împreună și vom continua să răspundem nevoilor de mobilitate crescută și eficiență,” a declarat Valentin Coca, Director Național Vânzări Autonom Lease.

Parteneriatul cu Autonom este unul eficient și este exact ceea ce Agricola are nevoie: flexibilitate, mobilitate și seriozitate. Ne-am convins de-a lungul timpului că gestionarea activităților specifice leasingului operațional este pe mâini sigure, astfel încât ne putem concentra pe misiunea noastră de zi cu zi”, arată Florin Apolțan, Director General Adjunct Agricola Internațional S.A.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Financial Intelligence organizează cea de-a șasea ediție a evenimentului Forumul Energiei

Financial Intelligence organizează cea de-a șasea ediție a evenimentului...

Profitul net ajustat al Xiaomi se dublează în primul trimestru și ajunge la 6,5 miliarde RMB

Traiectorie robustă de creștere, catalizată de multipli factori  Corporația...

ASF aprobă începerea ofertei publice inițiale pentru listarea a 28,5% din capitalul JT Grup Oil la Bursa de Valori București

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat în ședința...