Alfa Software: venituri cu 44% mai mari în primul semestru, pe fondul creșterii generalizate a serviciilor de digitalizare, la nivelul întregii piețe 

Date:

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business în ascensiune din Transilvania, a încheiat primul semestru al anului cu venituri de 8,4 milioane de lei, în creștere cu 44% față de perioada similară a anului trecut.

În plus, compania a înregistrat un profit net de 3,3 milioane de lei, în primele șase luni ale acestui an.

„Observăm, din nou, că toata industria are nevoie de digitalizare. Fie că traducem acest lucru prin digitalizarea contractelor, a relației cu clienții, investiția în portaluri proprii sau chiar digitalizarea rutelor de transport, pentru companiile din logistică, nevoia este generalizată, iar eficiența generată este tot mai bine înțeleasă și conștientizată, la nivelul întregii piețe. Mai nou, vedem acest lucru inclusiv în aria de agribusiness”, declară Cristian Gabriel Pavel (foto), CEO Alfa Software.

În prima jumătate a anului, Alfa Software a atras cu 15% mai mulți clienți noi decât în semestrul întâi din 2022.

„Un alt factor care ne ajută, ca poziție pe piață și atractivitate în rândul clienților, este că noi furnizăm un ERP românesc, care integrează partea de legislație românească și este foarte rapid actualizat cu orice modificări apărute. Prin această rapiditate și dinamicitate am reușit să atragem parteneri care au decis să își aducă afacerile în ecosistemul nostru, indiferent de programul pe care îl foloseau anterior”, adaugă reprezentantul Alfa Software.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Concursul National Arena Urşilor Junior 2024

Liceeni din intreaga tara au infruntat celebrii ursi din...

PPC blue, noua aplicație pentru telefonul mobil, destinată șoferilor de mașini electrice

PPC Blue, compania din cadrul grupului PPC în România...