Brico Dépôt România devine partener al programului guvernamental Cardul de Energie, inițiat de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Date:

Brico Dépôt România se alătură programului guvernamental Cardul de Energie și pune la dispoziția clienților o gamă variată de produse pentru încălzirea locuinței, care pot fi decontate cu ajutorul voucherelor oferite de MIPE.

Începând din luna mai 2023, Brico Dépôt România vine în întâmpinarea familiilor vulnerabile din întreaga țară și devine partener al programului guvernamental de subvenționare a prețului încălzirii.

Astfel, beneficiarii care au primit vouchere pentru decontare, pot cumpăra din magazinele fizice Brico Dépôt o gamă largă de produse pentru încălzirea locuinței, de la lemne de foc și peleți, până la brichete și bio combustibili.

Ne bucurăm să ne putem sprijini clienții prin afilierea la acest program. În magazinele Brico Dépôt, beneficiarii voucherelor pot găsi produse pentru încălzirea locuinței la prețuri convenabile, iar colegii noștri sunt pregătiți să le ofere consultanță și suport în ceea ce privește procedura de decontare. Sperăm să creăm astfel un context mai ușor pentru cât mai multe familii. ”, spune Cătălin Mazilu, CO Brico Dépôt România.

Sprijinul acordat prin Cardul de Energie este în valoare de 1.400 de lei și se acordă, în două tranșe de câte 700 de lei persoanelor cu venituri mici, de către Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, după cum urmează: prima tranșă a fost alocată beneficiarilor începând cu luna februarie 2023, iar a doua tranșă, alocată beneficiarilor în luna septembrie 2023.

Pentru a putea cumpăra cu ajutorul voucherelor de energie, din magazinele fizice Brico Dépôt, beneficiarii trebuie să urmeze câțiva pași simpli:

  1. Clienții se adresează (cu actul de identitate și scrisoarea de la MIPE) biroului “Info Clienți” din orice magazin Brico Dépôt, pentru a valida metoda de plată cu cardul de energie și a le fi comunicat soldul disponibil;
  2. Clienții vor alege produsele, iar Brico Dépôt va rezerva produsele și va elibera factura fiscală;
  3. Cu factura fiscală, actul de identitate și cardul de energie, clienții se vor prezenta în 48 de ore la oficiile Poștei Române;
  4. Poșta Română efectuează plata direct în contul bancar Brico Dépôt, în maximum 3-5 zile lucrătoare. Dacă factura este mai mare decât suma disponibilă pe cardul de energie, clientul are obligația să achite diferența în numerar, direct la oficiul poștal.
  5. Odată suma încasată, clienții sunt invitați la magazin pentru a-și ridica produsele.

 

În plus, pentru a veni în sprijinul clienților, Brico Dépôt oferă transport gratuit pentru valori de peste 2.500 de lei și în limita a 15 km/sens (30 km dus-întors)

Mai multe detalii despre transportul gratuit, produsele și serviciile Brico Dépôt România, sunt disponibile pe site-ul https://www.bricodepot.ro/ sau la numărul de telefon: 021.204.34.34.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Efectele crizelor actuale se vor vedea pe termen mediu și lung

Efectele crizelor actuale se vor vedea pe termen mediu...

Cel mai lung festival neoficial, în rețeaua NEPI Rockcastle

Compania NEPI Rockcastle organizează cel mai lung festival neoficial...

Spațiu extins pentru Leroy Merlin Craiova în Electroputere Parc 

  Retailer-ul Leroy Merlin, specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit,...