Deloitte România își consolidează echipa de securitate cibernetică prin numirea lui Andrea Multari în rolul de partener și lider al practicii de specialitate din toată Europa Centrală

Date:

Deloitte România își consolidează echipa de securitate cibernetică prin numirea lui Andrea Multari (foto), profesionist cu experiență vastă în securitate cibernetică în mai multe sectoare de activitate și pe diverse piețe, în rolul de partener și lider al practicii de specialitate din toată Europa Centrală, începând cu 1 martie 2023. Andrea va lucra în strânsă legătură cu toate firmele din regiune membre ale rețelei Deloitte, inclusiv România, pentru a ajuta clienții să-și construiască și să-și consolideze capacitățile în materie de securitate cibernetică.

Cu peste 25 de ani de experiență în domeniul securității cibernetice, Andrea Multari a lucrat cu directori de securitate a informațiilor (chief information security officer – CISO) și directori de tehnologie (chief technology officers – CTO) din diverse industrii și organizații, în cadrul unor proiecte derulate la nivel global, și a coordonat cu succes proiecte complexe de transformare pentru zonele de IT și de securitate cibernetică. De asemenea, expertiza sa acoperă arii precum risc informațional, continuitate a afacerii, managementul identității și al accesului, strategie de securitate, arhitectură și operațiuni de securitate, protecție a datelor și confidențialitate. Înainte de a se alătura Deloitte, a condus activitatea Accenture România din poziția de Country Leader, apoi a înființat și dezvoltat practica de securitate cibernetică a organizației din Orientul Mijlociu.

„Sunt onorat să îi urez bun venit în echipă unui profesionist de calibrul lui Andrea și sunt încrezător că nivelul său de cunoaștere a domeniului de securitate cibernetică va avea un impact semnificativ asupra clienților și echipelor noastre. El va contribui la consolidarea practicii noastre locale de specialitate și la întărirea colaborării cu celelalte echipe Deloitte din Europa Centrală pentru a livra proiecte regionale de cea mai bună calitate. Companiile de toate dimensiunile și din toate domeniile au nevoie mai mult decât oricând de strategii de securitate cibernetică bine puse la punct, având în vedere că numărul și complexitatea atacurilor s-au intensificat”, a declarat Andrei Ionescu, Partener coordonator Consultanță și Managementul Riscului, Deloitte România, și lider al practicii de securitate cibernetică la nivel local.

Echipa de securitate cibernetică a Deloitte România este specializată în oferirea de servicii de strategie, incluzând exerciții de simulare a crizelor cibernetice și evaluări de tip deep dive, servicii de apărare, inclusiv managementul identității și accesului, operațiuni de securitate, procese și tehnologii de pregătire și de răspuns la incidente, precum și servicii de atac, vizând în special efectuarea de teste de penetrare, precum exercițiile de tip red-teaming (TIBER-EU).

Echipa locală contribuie activ la cele mai importante exerciții cibernetice organizate în România. În ultimii ani, Deloitte România a fost una dintre puținele organizații private selectate pentru a participa, alături de Ministerul Apărării Naționale, la exercițiile anuale organizate de NATO. În 2022, echipa Deloitte a participat la unul dintre cele mai mari exerciții de securitate cibernetică organizate în România de Centrul Național CYBERINT din cadrul Serviciului Român de Informații. În plus, experții locali în securitate cibernetică, care dețin zeci de certificări de specialitate, oferă cursuri și certificări recunoscute internațional prin intermediul Deloitte Academy, divizia de formare profesională a Deloitte România. Deloitte este și centru oficial autorizat de training (Authorized Training Center – ATC) în România pentru Consiliul Internațional de Consultanți în E-Commerce, cunoscut și ca EC-Council.

La nivel global, pentru al unsprezecelea an consecutiv, Gartner a clasat Deloitte pe poziția de lider în servicii de consultanță în securitate după cota de piață.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Colliers: Prețul locuințelor ar putea crește mai rapid decât salariile  

Scăderea autorizațiilor pentru proiecte rezidențiale și, implicit, a ofertei,...

Top acțiuni deținute de utilizatorii eToro în T3: investitorii individuali susțin acțiunile europene și cumpără acțiunile CrowdStrike și Intel 

Investitorii individuali au achiziționat acțiuni europene în acest trimestru,...