Deloitte România își extinde echipa de conducere prin numirea a trei noi parteneri

Date:

Deloitte România își extinde echipa de conducere prin promovarea lui Andrei Cozachevici și a lui Răzvan Ungureanu în funcția de parteneri în cadrul practicii de audit și servici conexe și a lui Marius Vasilescu în rolul de partener în practica de consultanță financiară, începând cu luna iunie 2023.

„În domeniul nostru, ne bucurăm de privilegiul de a genera un impact care este nu doar semnificativ și durabil, ci și foarte personal, întrucât ne deservim în mod direct clienții și contribuim prin abilitățile, valorile și pasiunile noastre. Dezvoltarea de profesioniști la cele mai înalte niveluri de competență, de integritate și de angajament este una dintre contribuțiile fundamentale pe care le avem în mediul de business și în societate în ansamblu. Primirea unor astfel de profesioniști în grupul de parteneri în fiecare an este cea mai mare satisfacție. Sunt încrezător că Andrei, Răzvan și Marius vor continua să deservească clienții cu distincție și să inspire colegii să genereze un impact semnificativ”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partener, Deloitte România și Moldova. 

Andrei Cozachevici, Partener Audit și Servicii Conexe, are o experiență profesională în audit de peste 18 ani. A condus angajamente complexe de audit de grup, precum și proiecte de audit pentru companii antreprenoriale de renume. Are experiență vastă în diverse industrii, cu specializare în agricultură, jocuri de noroc, sănătate și industria petrolieră. Este membru al Asociației Contabililor Certificați din Marea Britanie (ACCA), al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), al Autorității de Supraveghere Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS) și al Corpului Experților și Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

Răzvan Ungureanu, Partener Audit și Servicii Conexe, face parte din echipa Deloitte din 2008, când s-a alăturat ca proaspăt absolvent. De-a lungul anilor, a coordonat diverse proiecte complexe pentru companii ce activează în domenii precum energie și resurse și produse de consum. Este membru al Asociației Contabililor Certificați (ACCA), al Corpului Experților și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) și al Autorității de Supraveghere Publică a Activității de Audit Statutar (ASPAAS).

Marius Vasilescu, Partener Consultanță Financiară, are o carieră ce se întinde pe parcursul a 21 de ani. S-a alăturat Deloitte în 2014 și a contribuit la dezvoltarea practicii de evaluare și modelare financiară, cu ajutorul experienței sale în evaluarea activelor și a businessurilor, în studii de fezabilitate financiară și în pregătirea planurilor de business. A lucrat cu companii din toate industriile, în special din energie și resurse și sectorul bancar. Este membru al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România (ANEVAR), al Asociației Contabililor Certificați (ACCA) și al Corpului Experților și Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Energy Policy Group și WWF-România anunță lansarea oficială a proiectului RENewLand

Energy Policy Group (EPG) și WWF-România (Fondul Mondial pentru...

Locuri de muncă vacante

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov anunță...