Grupul Cronos Med anunță deschiderea a două noi clinici în țară:  Constanța și Timișoara

Date:

Grupul Cronos Med, rețeaua numărul 1 de chirurgie și dermatologie estetică din  România, fondată de dr. Constantin Stan, anunță deschiderea a două noi clinici în țară, la  Constanța și, respectiv, Timișoara. Ambele clinici le vor oferi, din această toamnă, pacienților,  tratamente estetice minim invazive și chirurgicale, terapii corporale, dar și alte servicii realizate cu tehnologie de vârf.  

„Cronos Med a intrat deja într-o etapă  foarte importantă de dezvoltare, iar întregul proces  are legătură cu cei peste 30 de ani de experiență pe  care i-am petrecut în cabinet și în sala de operații.  Mereu am fost direct interesat de dorințele  pacienților, de felul în care și-ar dori să fie tratați,  ascultați și consultați. Oamenii sunt cei mai  importanți. Pentru ei construim, dezvoltăm, creăm.  Salut viitorii pacienți Cronos Med, din Constanța și Timișoara, pe care îi asigur de toată competența  echipelor noastre și cărora le urez bun-venit în  marea familie Cronos Med”, a declarat Dr. Constantin Stan. 

„În acest fel, cu deschiderea clinicilor de la  Constanța și Timișoara, ajungem la un total de opt  clinici, în șase orașe din România. Investițiile  inițiale în aceste două clinici noi se ridică la peste  700.000 de euro”, a adăugat Bogdan Drugă, CEO Cronos  Med. 

Achiziția face parte din planurile de extindere în oraşe-cheie a grupului Cronos Med în  parteneriat cu fondul de private equity Morphosis Capital, parteneriat care are ca scop  consolidarea poziţiei Cronos Med drept lider naţional în sectorul esteticii medicale. 

Businessul Cronos Med a fost fondat în 1991 la Bacău, de chirurgul estetician  Constantin Stan. În prezent, compania operează o reţea de centre medicale specializate în  medicina estetică şi plastică, fiind una dintre cele mai extinse din România.  

Cronos Med mai deţine clinici şi spitale la Bucureşti, Bacău, Iaşi și Brașov. Raportat la  cifra de afaceri, grupul reprezintă cea mai mare reţea de clinici de estetică medicală din  România.  

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Abonamentele Netflix bazate pe reclame sunt profitabile

Netflix este incontestabil numărul unu în sectorul divertismentului. Cele...

Consiliul Național al IMM susține orientările politice ale Ursulei von der Leyen

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din...