IBB Holding Group a inaugurat stația de betoane de la Mogoșoaia, după o investiție de 7,5 milioane lei

Date:

IBB Holding Group SA (IBB Holding), unul dintre liderii industriei de construcții din România, în domenii precum infrastructură, construcții civile și industriale, producție de beton și asfalt, dezvoltare imobiliară, precum și servicii conexe construcțiilor, a inaugurat o nouă stație de betoane în Mogoșoaia, zona de nord a Bucureștiului, după o investiție de 7,5 milioane de lei. 

În prezent, Grupul are 3 fabrici care produc beton pentru construcții inginerești, beton rutier și agregate stabilizate cu ciment, în proximitatea Bucureștiului, în Pantelimon, Ciorogârla, Mogoșoaia, precum și o stație de producție mixturi asfaltice în Pantelimon. IBB Holding răspunde, astfel, solicitărilor tot mai numeroase primite din partea clienților pentru furnizarea de beton, atât pentru proiecte de infrastructură, cât și pentru construcții civile și industriale, în special în zona de nord a Capitalei. Betoanele și produsele din beton sunt supuse unei verificări și monitorizări continue pentru a se asigura că respectă standardele tehnice și cerințele de calitate ale clienților. 

Ion Crăciunescu CEO, fondator IBB Holding: „Prin intermediul acestei noi stații de betoane situate în nordul Bucureștiului, în Mogoșoaia, suntem într-o poziție favorabilă pentru a participa la licitații pentru proiecte de infrastructură în această zonă și a stabili parteneriate strategice cu dezvoltatori imobiliari. Mai mult, putem asigura calitatea materialelor utilizate, servicii mai rapide și eficiente. Strategia noastră este să oferim servicii integrate cu producția, cu responsabilitate față de mediu și față de generațiile viitoare, adaptate fiecărui tip de proiect în care suntem implicați: de infrastructură, de construcții rezidențiale, comerciale sau industriale. Nevoia reală pe care România o are atât în ceea ce privește investițiile în infrastructură, cât și în fondul de locuințe, precum și proiectele deja demarate, ne determină să privim cu optimism dezvoltarea afacerilor noastre pe termen mediu și lung.”

Stația de betoane din Mogoșoaia este certificată conform standardelor de calitate a controlului producției pentru fabricarea betoanelor pentru construcții inginerești, betoanelor rutiere și de agregate stabilizate cu ciment, având o capacitate de producție de 100 metri cubi pe oră. Această certificare atestă angajamentul IBB Holding pentru asigurarea calității produselor și respectarea celor mai înalte standarde în domeniul construcțiilor.

IBB Holding are o reputație solidă construită în timp, prin servicii de calitate în implementarea lucrărilor de mare complexitate în infrastructură, lucrări de terasamente, execuție de drumuri, poduri și autostrăzi, piste aeroportuare, execuția de construcții civile, industriale și rezidențiale. 

Printre cele mai importante proiecte finalizate sunt modernizarea pistei PDA2 a Aeroportului Henri Coandă, modernizarea pistelor Aerodromului Clinceni, și suprastructura rutieră a nodului rutier Berceni-București, supralărgirea la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului București și amenajarea nodului rutier Oltenița-București, supralărgirea la 4 benzi de circulație pentru DN1, kilometrul 95+100 și kilometrul 95+400 în Cornu, Prahova. De asemenea, Grupul are o valoare contractată de proiecte în curs de execuție de peste 270 milioane de euro, cele mai importante proiecte fiind: Autostrada A7 Lot 1 Dumbrava – Mizil, drumul de deviere DN1D – A7, supralărgirea la 4 benzi și construcția unei parcări de lungă durată cu o suprafață de ~30.000 mp – Drumul Național Centura Bucureștiului (A0) între Autostrada A1 și DN5, lucrări de întreținere periodică și reparații ale drumurilor la nivel național în Prahova, Giurgiu și București precum și pentru Autostrada A2, A3.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Efectele crizelor actuale se vor vedea pe termen mediu și lung

Efectele crizelor actuale se vor vedea pe termen mediu...

Cel mai lung festival neoficial, în rețeaua NEPI Rockcastle

Compania NEPI Rockcastle organizează cel mai lung festival neoficial...

Spațiu extins pentru Leroy Merlin Craiova în Electroputere Parc 

  Retailer-ul Leroy Merlin, specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit,...