PwC a asistat retailerul polonez Zabka în achiziția pachetului majoritar de acțiuni la distribuitorul român DRIM Daniel Distributie FMCG

Date:

O echipă de specialiști în tranzacții ai PwC Polonia și PwC România a acordat asistență grupului Zabka, unul dintre cei mai mari jucători din comerţul alimentar din Polonia, în tranzacția prin care a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni la compania românească de distribuție de bunuri de larg consum DRIM Daniel Distributie FMCG.

În cadrul acestei tranzacții, consultanții PwC au acordat servicii de due diligence fiscal și financiar și servicii tax structuring.

”Este una dintre cele mai importante tranzacții din sectorul FMCG din România care a avut loc anul trecut și care duce la apariția unui jucător mai puternic și mai competitiv pe piața de distribuție, care va impulsiona dezvoltarea acestui sector. Le mulțumesc clienților și colegilor pentru încrederea acordată și mă bucur că am reușit să contribuim la încheierea unui parteneriat de succes prin această tranzacție”, a declarat Andreea Mitiriță, Partener Taxe PwC România.

Echipa PwC România a fost formată din Andreea Mitiriță, Partener, Laura Paraschiv, Senior Manager, Mădălin Manea, Senior Manager, Lucian Tecuceanu, Manager.

Fondat în anul 1998, retailerul polonez Zabka operează o rețea de aproape 10.000 de magazine de proximitate şi derulează afaceri de 3,4 miliarde euro anual.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Concursul National Arena Urşilor Junior 2024

Liceeni din intreaga tara au infruntat celebrii ursi din...

PPC blue, noua aplicație pentru telefonul mobil, destinată șoferilor de mașini electrice

PPC Blue, compania din cadrul grupului PPC în România...