EmailTree AI, o soluție inovatoare pentru a-ți eficientiza timpul

Date:

Trăim într-o perioadă în care inboxurile ni s-au aglomerat cu mesaje mai mult decât oricând, mai ales în cazul în care ne-am mutat cu serviciul în propria reședință și comunicăm de la distanță. De multe ori, putem fi copleșiți de numărul e-mailurilor primite, iar deși timpul nostru este limitat, trebuie să răspundem responsabil și clar, mai ales când este vorba de clienți, de potențiali investitori, de întâlniri oficiale sau alte situații de impact.

Din fericire, există un serviciu conceput pentru aceste momente, cu scopul de a economisi din timp și a-ți crește eficiența: EmailTree AI este o platformă bazată pe artificial intelligence care scade drastic timpul de răspuns la mesaje, folosindu-se de hiperautomatizare. Ceea ce este inedit la acest software reprezintă capacitatea sa de a analiza sentimentele clientului, de a înțelege ce dorește acesta, de a detecta intențiile din spatele unui mesaj primit, de a recunoaște cererile de meeting-uri și a răspunde inclusiv la întrebări, fie ele și de natură complexă.

Componenta software a acestei companii permite utilizatorului să realizeze un e-mail care în mod obișnuit ar putea lua 10-15 minute în maximum 2-3 minute. Astfel, individul are la dispoziție mai mult timp pentru a rezolva alte tipuri de sarcini și probleme, mai ales când acestea prezintă un grad ridicat de prioritate și necesită concentrare. Practic, prin soluția EmailTree AI utilizatorul doar are de verificat și editat o ciornă care se generează automat pe baza răspunsurilor date în trecut la întrebări și cereri similare, precum și pe baza informațiilor pe care aplicația le are dispoziție. O altă opțiune este mutarea prin opțiunea de drag and drop a blocurilor de text care apar drept sugestii alături de mesajul pe care utilizatorul îl compune, alegându-le după cum i se pare mai potrivit. El poate adapta oricând textul și informațiile care apar în funcție de ocazie, însă, în orice caz, este mult mai ușor să editezi un conținut care deja există.

Varianta integrală a articolului este disponibilă doar pe bază de abonament

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

De zece ori, angajator de zece: JTI România

JTI este Top Employer (Angajator de Top) pentru al...

Ce trebuie să faci dacă ai primit o notificare de la ANAF cu privire la veniturile obținute din străinătate?

  Stela Andrei, Partener, Impozit pe venit şi contribuţii sociale,...