Lenovo lansează Yoga A12

Date:

După succesul de anul trecut al „Yoga Book”, una dintre cele mai inovatoare tablete Android 2 în 1 Lenovo a lansat o nouă versiune, Yoga A12 . Aceasta are un design modern, subțire și o tastatură complet plată care impresionează prin utilizarea acesteia asemenea unei tablete grafice Wacom.
Versiunea simplificată a tabletei de ultimă generație pentru cei cu bugete mai mici, Yoga A12, este disponibilă pe site-ul Lenovo, începând de la 299 dolari. La fel ca și modelul original, aceasta are o balama care permite tastaturii să se rotească 360 de grade, transformându-se într-o tabletă.

Spre deosebire de Yoga Book (499 dolari), Yoga A12 nu are pad-ul Wacom incorporat, dar acesta este unul dintre motivele pentru care este atât de ieftină. Tableta Lenovo are 5,4 mm grosime la marginea cea mai subțire și cântărește mai puțin de un kilogram. Este fabricată din magneziu și aluminiu și va fi disponibilă în nuanțe de gri închis și roz. Are un ecran HD de 12,2 inch cu touchscreen, procesor Intel Atom x5, 2 GB de memorie RAM și o capacitate de stocare de 32 GB și două difuzoare.
În ciuda faptului că tastatura nu mai este și tabletă grafică, este totuși remarcabil pentru designul său unic, contururi complet plate, cu iluminare din spatele tastelor și butoanelor și vibrații din feedback-ul haptic pentru ghidarea tastării. S-ar putea să nu fie cea mai bună alegere pentru cei care au nevoie să scrie pentru perioade lungi de timp, dar suficientă pentru sarcinile de scriere de bază. Lenovo Yoga A12 pare o achiziție bună, pentru un ecran mare și design elegant 2 în 1, cu greu se va găsi ceva mai interesant la același preț.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate