Synaptiq.io – Misiunea: să ajute la salvarea a cât mai multe vieți

Date:

Care este motivația din spatele afacerii și care este misiunea voastră?

Synaptiq.io: Misiunea noastră este să ajutăm medicii radioterapeuți să salveze mai multe vieți. Ne propunem să reducem timpul necesar proceselor de radioterapie, automatizând partea de deliniere a organelor la risc și a tumorilor, folosind algoritmi de inteligență artificială. Reducând timpul necesar pentru această sarcină, medicii vor avea posibilitatea să folosească timpul respectiv pentru a trata mai mulți pacienți. Cu toții știm că timpul este foarte important când vine vorba despre tratamentul cancerului.

De cine a fost fondată / de cine este reprezentată compania?

Synaptiq.io: Compania a fost fondată de Dragoș Duse, care a construit ulterior echipa cofondatorilor – Mihai Cata, Diana Andrițchi și Roxana Sabău. În ultimul an, echipa s-a extins la 15 persoane, din care fac parte membri cu experiență pe partea de inteligență artificială, cercetare în domeniul cancerului, financiar, marketing. De curând, Synaptiq a format și o echipă medicală formată din 6 radioterapeuți.

Cum a ajutat programul InnovX-BCR la scalarea și accelerarea afacerii tale?

Synaptiq.io: Programul InnovX-BCR ne-a scos de multe ori din zona de confort, ajutându-ne să ne îmbunătățim calitățile de comunicare, prezentare, înțelegerea pieței. Pe lângă aceasta, programul ne-a oferit multă vizibilitate și acces la potențiali investitori.

Ce parteneriate ai reușit să realizezi cu mentorii din program sau alte corporații?

Synaptiq.io: Am reușit să luăm legătura cu investitori care au fost prezenți la diferite evenimente și inclusiv la DemoDay. Pe lângă aceasta, am rămas în legătură strânsă cu organizatorii programului.

Câteva achievements cu care vă mândriți?

Synaptiq.io: Cea mai recentă realizare a fost câștigarea primului loc în cadrul acceleratorului InnovX-BCR. Suntem foarte recunoscători pentru toate beneficiile primite și suntem nerăbdători să ne prezentăm soluția în Silicon Valley. Pe lângă aceasta, suntem mândri de echipa formată, de expozițiile la care ne-am prezentat (în Dubai, Singapore și Danemarca) și de fondurile europene obținute recent.

Cu ce evenimente urmează să ne surprindeți în viitorul apropiat?

Synaptiq.io: Suntem în faza avansată cu dezvoltarea produsului și de asemenea lucrăm la obținerea certificării pentru el. Sperăm să reușim să oferim în curând produsul în clinici și spitale, acesta ar fi un milestone important pentru noi.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...