CONFERINȚĂ DE PRESĂ: „10 ANI DE LA INTRAREA ROMÂNIEI ÎN UE! PREZENT ȘI PERSPECTIVE”

Date:

Asociația pentru Studii și Prognoze Economico-Sociale (ASPES) în parteneriat cu România Durabilă au plăcerea să vă invite să participați la conferința de presă pe tema: „10 ani de la intrarea României în UE! Prezent și perspective”.

Conferința va avea loc marți, 15.11.2016, ora 12.00, la Academia de Studii Economice, sala Madgearu (intrarea din Piața Romană, colț cu strada Căderea Bastiliei).

În cadrul conferinței de presă, care va avea loc sub egida ASPES, vor fi analizate temele legate de impactul aderării la UE asupra mediului economic și social și principalele provocări cu care se vor confrunta mediul de afaceri și administrația din România în următorii ani.

Din partea organizatorilor vor lua cuvântul următorii invitați:

prof.Univ.Dr. Gheorghe Zaman, membru corespondent al Academiei Române, Președintele Institutului Național de Cercetări Economice și Președinte al Asociației Generale a Economiștilor din România – AGER;

Radu Timiș, proprietarul grupului Cris-Tim;

Prof.Univ.Dr. Nicolae Istudor, rectorul Academiei de Studii Economice, Președinte al Asociației Facultăților de Economie din România.

Economia românească a suferit schimbări importante în cei 10 ani de la intrarea în Uniunea Europeană, de la modificări legislative, la schimbarea structurii economiei; de la schimbări în administrație, la modificarea structurii comerciale. Ne punem întrebarea:

S-a făcut tot ce era posibil pentru ca România să beneficieze de avantajele aderării la UE și să se apropie de nivelul de dezvoltare de celelalte țări membre avansate?

Vă invităm să participați și să găsim împreună răspunsurile la problematica integrării României în comunitatea europeană, în contextul unei Uniuni aflate în schimbare.

Vă rugăm să confirmați participarea până la data de 14.11.2016, ora 17:00, pe adresa de e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 0787 593 677.

Vă mulțumim și vă așteptăm!

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Lansarea unei noi game de PC-uri Maguay

Compania Maguay, caracterizată drept „cea mai veche companie...

Ziua Silvicultorului, marcată de Romsilva și Asociația Administratorilor de Păduri

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Asociația...

CCIR și Romanian Board of Trade Toronto susțin parteneriatul economic România-Canada

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...

MET România, 15 ani de activitate pe piața locală de energie

Compania MET România, parte a grupului elvețian MET,...